Arama sonuçları: *

• Users: akanzee
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. akanzee

Çözüldü✓ Sistem, RAM ve Ekran kartı yükseltmesinden sonra mavi ekran hatası veriyor

Konuyu kapatıyorum, sorunum tekrar ortaya çıkmadı. 3-4 gün sorun olmasının yanı sıra 2-2.5 gündür hiç kapatmadan %50-70 yükte çalıştırıyorum ve mavi ekran ya da herhangi başka bir sorunla karşılaşmadım. Yardımın için çok teşekkürler!
  2. akanzee

Çözüldü✓ Sistem, RAM ve Ekran kartı yükseltmesinden sonra mavi ekran hatası veriyor

Dediğin her şeyi yaptım, en son XMP'yi tekrar devreye soktum. Birkaç gün bu şekilde takip edeceğim bir sorun olursa konuya ekleme yaparım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için:)
  3. akanzee

Tamamdır bu program aracığıyla dediklerin haricinde kuruyorum. Sonra ekran kartı driverına geçeceğim. BIOS update yapmadan önce yine mavi ekran aldım bu arada, yeter diyip işe koyuldum ondan sonra. O dump dosyasını da buraya bırakıyorum. Sanırım zaten BIOS'la alakalyıdı. yeni dump dosyası...
  4. akanzee

Bunu bu msi programı üzerinden mi yapayım yoksa senin attığın linklerden ve internetten mi yapmalıyım? Ve direkt yapıyorum dimi güvenli moda gerek yok bu sürücüler için.
  5. akanzee

Merhabalar BIOS update'i tamamladım. Şu an msi center kaldırıyorum. Program kaldırdan kaldırdım fakat MSI Center SDK ismiyle bir program daha var. Kaldırmaya çalıştım kaldırıldı, sonra bi ekran daha açıldı driverlar gözüküyor. Burda ne yapmam gerekiyor?
  6. akanzee

Tasarım ve oyun için sistem önerisi

Mesh kasa benim de şu an fakat temiz tutmak da ayrı bir zor :cry:
  7. akanzee

Mesh kasa ve 360mm sıvı soğutmayla soğutursun diye düşünüyorum. i5 13600k kullanıyorum aşırı yükte, sürekli açık bilgisayarım ve genelde %70-%80 kullanımda cpu 240mm kötü marka bir sıvı soğutma kullanmama rağmen genelde 65-85 dereceleri görüyorum ama dediğim gibi 7/24 açık ve 7/24 yükte...
  8. akanzee

Bu sistemlerden hangisini almalıyım

Hocam bu fiyata alabileceğin en iyi sistem bu mudur bilemem ama attıklarından iyidir, hem de sıfır garantilidir. Diğer hazır sistem hazırlayan sitelere de bakmanı öneririm. Genelde bu fiyattaki hazır sistemlerin çoğu bu işlemci ve kartla şekillenir. Yine de performans videolarına bakabilirsin.
  9. akanzee

İşlemci olarak fiyatlara baktığımızda AMD'nin en güçlü ve Intel'in en güçlü işlemcisi arasında büyük bi fiyat farkı var, Intel daha uyguna geliyor. Tavsiyem Intel yönünde olacaktır. i5 - i7 - i9 13. nesil tercih et, tabii ki i7 - i9 daha performanslı olacaktır. Darboğaz yaratmaz. Çoklu çekirdek...
  10. akanzee

Hocam tabii ki de hazır sıfır sistemi tercih ederim. Aklında bulunsun, benim tavsiyemdir, RAM'leri XPG ile değiştir. SSD olarak Samsung 980 seç. Son olarak PSU olarak Everest değil de Xigmatek seç, hem de 80Plus olmuş olsun. Bu değiştirmeleri en ufak farklara denk gelen ürünlerle yaptım daha...
  11. akanzee

Çözüldü✓ Rx 6600 sistem uyumlu mu??

Hocam beni aydınlattın cidden bilmiyodum ilk iş şu an FreeSync olan monitörümde G-Sync'i devreye sokmak oldu😂 Dediğin şekilde mantıklı hocam.
  12. akanzee

Hocam aralarından Ryzen r5 3600'ü tercih et, oynarım dediğin oyunları orta ayarlarda (tahminime göre çoğu rekabetçi online oyunu en yüksekte bile oynarsın, Valorant-CS-Lol) oynatır o ekran kartları (2060-5700xt) bu işlemciyle. Kişisel tavsiyem, toshiba ssd tercihinde bulunma. Ram olarak...
  13. akanzee

Çözüldü✓ Rx 6600 sistem uyumlu mu??

Öncelikle sorunun direkt cevabı, ben bir sıkıntı göremedim. Bu arada eğer önemsiyorsan, seçtiğin monitörde FreeSync teknolojisi olmasına rağmen G-Sync teknolojisini göremedim, ilerde Nvidia tarafına geçmek istediğin için yazmak istedim. Bütçeyi aşamayacağını okudum, fakat ileride RTX4060a...
  14. akanzee

Video kaydı ve edit kısmı için yardıma ihtiyacım var

Şimdiden çok teşekkür ederim, sanırım şansımı OBS'ten yana kullanacağım. Bilgisayarımda halihazırda Streamlabs var sanırım aynı kapıya çıkmıyor. Ekstra bir OBS kurulumu yapacağım.
  15. akanzee

OBS mi Shadow Play mi kullanmalıyım onda kararsız kaldım 😅
  16. akanzee

Herkese merhaba, başlıktan da anlaşılabileceği gibi YouTube üzreinde oyun videoları yapmak istiyorum. En son 2015-2017 arasında bu işe kalkışmıştım ve o zaman kullandığım programlar sanırım şu an geçerliliğini kaybetti çünkü Camtasia kullanıyordum ve forumda biraz gezindikten sonra Premiere Pro...
  17. akanzee

Zaman ayırdığın için tekrardan teşekkür ederim, bilgisayarı aldığımdan beri 2 adet daha BIOS update yayınlanmış, yapmam gerekiyormuş sanırım zaten. İşe koyulup haber edeceğim.
  18. akanzee

Öncelikle teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için aklımda birkaç soru var. En kısa zamanda büyük ihtimalle hafta sonu dediklerinizi yapacağım. Yüklediğim dosyalarda herhangi bir sonuca yani sorunun kaynağına varabildiniz mi? Açıkçası sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlamadığım...
  19. akanzee

Herkese merhaba, bu yazıyı okuyorsanız bile şimdiden teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Aşağıda birkaç dmp dosyamı ve sistem özelliklerimi sizlerle paylaşacağım. Sistem Özelliklerim: Akankart: MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI Intel Z690 Soket 1700 İşlemci: Intel i5-13600K RAM: GSKILL 32GB...
Geri