Arama sonuçları: *

• Users: Alim07600
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Rx 9070xt ile video ve oyunlarda düşük kalite almak

Chrome'da deneyip aynı sorunlar karşılaşmıştım o yüzden mozilla denememiştim hiç ama sorun tarayıcada değilmiş.
  2. A

Burada çözüm işaretleme var mı bilmiyorum ama sorunun çözümü AMD Adrenalin uygulamasında şu ayarları açmakmış sadece. Gereksiz duruyor diye hiç dikkat etmemiştim bu ayarlara.
  3. A

Sorun 1*20 fps değil zaten 5070ti vs 9070xt arasındaki fiyat farkına ve performans karşılaştırmalarına bakın. Kronik sorun dediğiniz sorunu kendim dışında 3 kişide filan buldum ayrıca o yüzden direkt haterlık yapmaya gerek yok zannımca. 1754644590 İlk bilgisayarı toplayıp kurarken anakarta...
  4. A

maalsef :D komşu kalmadı zaten apartmanda tek daire kaldı onlarda da monitör yok. Arkadaşlarıma bi soracağım mecburen.
  5. A

Maalesef elimde deneyebileceğim başka bir monitör yok, yeni monitörde alıp aynı sorunu yaşamaya devam ederim korkusuyla direkt yeni monitörde alamıyorum.
  6. A

Merhaba yakın zamanda bilgisayar topladım fakat aldığından beri genel görüntü kalitesinde problem yaşıyorum. Birkaç örnek vermek gerekirse, 1080p YouTube videolarının 720P'ye yakın bir görüntü vermesi, masaüstü ikonlarının pikselli görünmesi, oyunlarda çizim mesafesi uzadıkça pikselli ve...
  7. A

Yeni kurulmuş sistemde her şeyin görüntü kalitesi kötü

Hocam DDU ile 3-4 defa denedim bu dediğinizi bir faydası olmadı. İade etmekle de uğraşmak istemiyorum. Keşke şu sorunu çözebilsem. Sanırım monitör ile alakalı çoğu ayarında bu fonksiyon kullanılamıyor yazıyor aralarından biri de görüntü bulanıklığını düzeltme, açamıyorum ayarı.
  8. A

Yeni kurulmuş sistemde her şeyin görüntü kalitesi kötü

3-4 gün önce yeni sistem topladım ve yanına yeni monitör aldım. Başta her şey güzeldi fakat sonradan görüntünün kötü ve bulanık olması dikkatimi çekti. 2K 240Hz monitör aldım ve 1080 videoların kalitesi 720p gibi gözüküyor belki daha kötü. Oyunlarda uzaklara baktığımda her şey bulanık ve kötü...
  9. A

Katana 15 B12VGK-087xtr laptopa SSD önerisi

Detaylı ve ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim. Servisle iletişime geçeceğim.
  10. A

Çok teşekkürler uzun süredir cevap arıyordum sağ olun.
  11. A

Zamanında böyle bir notebook almıştım ve hafızası yetmemeye başladı. Forumu biraz araştırdıktan sonra şöyle bir SSD buldum. Sormak istediğim 3 şey var. Bu SSD notebook ile uyumlu mudur? Ve bu fiyata daha iyi bir SSD bulabilir miyim? Daha önce SSD takmadım ama kendim takarsam ürün garanti kapsamı...
  12. A

%75 klavye önerisi yapar mısınız

evet yanlışlıkla hortlatmışım konuyu.
  13. A

30 Euro 1100tl ye denk geliyor yani büyük ihtimalle geçer ama klavye kasası geçer mi bilmiyorum.
  14. A

Hocam verdiğiniz switchler ile bu ses performansını kesin alır mıyız? Birde nasıl buna uygun keycap bulurum ne yazmam gerek yardımcı olabilir misiniz
  15. A

MSİ notebook mavi ekran ve çökme hataları

Bilgisayarı aldığım günden beri problem yaşıyorum. Rastgele ve saçma yerlerde ekran donuyor ve yaklaşık 2dk sonra ekran parazitlenip mavi ekran hatası vererek yeniden başlıyor bilgisayar. Problemlerimi yazdığım kağıt ile servise yollamama rağmen bir sorun tespit edilemediğini söylediler. Bende...
Geri