Arama sonuçları: *

• Users: umut abi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. umut abi

Öneri Ets 2 harita dlc tavsiyesi

Oyunda hiç haritalar için dlc almadım ilk hangisi alınır bir tane alacağım o yüzden fark eder mi veya tavsiyeleriniz nedir
  2. umut abi

Battlefield 1, 4 ve V arasında seçim yapamıyorum, tavsiyeniz nedir?

Sadece bir tanesini alacak param var 🤗
  3. umut abi

Battlefield 1, 4 ve V arasında seçim yapamıyorum, tavsiyeniz nedir?

Aşağıdaki oyunlardan sadece birini alma şansım var. Hangisini ve neden almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. -Battlefield 1 -Battlefield 4 -Battlefield V
  4. umut abi

Sons Of The Forest Virginia Öldü Oyunun Sonunu Etkiler Mi

Arkadaşlar Virginia yı kaybettik oyunun sonunu etkiler mi spolier vermezseniz sevinirim
  5. umut abi

Kasa Çalışıyor Ama Ekrana Görüntü Gelmiyor Ve Kalvye Mouse Çalışmıyor

Merhabalar bir sorum olacak 3 ay önce aldığım bilgisayar bugün açtığımda kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor anakartda ram ve işlemcinin ledi yanıyor sorun onlarda olabilir ama başka bi sorunda olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım
  6. umut abi

Ekran kartı driver sorunu

Merhaba arkadaşlar öncelikle bilgisayarımı bir süre kullandıktan sonra monitör gidiyor ekranda sinyol yok hatası çıkıyor ama kasa çalışıyor sonrasında güç düğmesi ile bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve her şey o zaman başlıyor ekran yenileme hızına bakıyorum ekran kartı görünmüyor sonra drivera...
  7. umut abi

İyi kötü önerilerinizi yazıp yardım edermisiniz

AMD Ryzen 5 7500F 3.70 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm Kutusuz İşlemci (MPK) ASRock A620M-HDV/M.2+ 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming Ram XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Ekran Kartı AGI...
  8. umut abi

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 8Gb Ram alınır mı

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB depolama 8 GB ram olan model sizce alınır mı yada - ve + ları nedir (https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-10-pro-8gb.html)
Geri