Arama sonuçları: *

• Users: bakiyorum
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Bütçeme uygun webcam

Arkadaşlar öncelikle şimdiden önericeğiniz ürünler ve alakanız içi teşekkür ediyorum. Genel olarak bilgisayardan anlarım ama kameradır o tür cihazlardan gram anlamam lens felan filan yani öncelikle bütçem 4-5 bin tl ye kadar çıkabilir lakin istediğim gerçekten o fiyata alınabilecek en iyi kamera...
  2. B

Nasıl merhaba denir?

merhaba
  3. B

Bilgisayarımın ederi ne kadar?

Valla çoğu kutusuyu yok malum evli olunca eşim alıyor atıyor hepsini bir tek psu nun kutusu duruyor :D
  4. B

kfg nedir bilmiyorum kredi kartımla aldım ödüyorum
  5. B

İlginiz için teşekkürler ama merak ettiğim hani sizde olsaydı bu sistem kaça satarım derdiniz çünki piyasadan bir haberim şahsen ben bütün parçaları taksitle aldığım için hani fiyatlara pek hakimde değilim hak verirsiniz ki sadece ekran kartın 2.el almıştım 2000 tl ye kişi bana mining...
  6. B

İstanbul eyüpsultan
  7. B

Sadece sistemimi toplarken ekran kartını ikinci el aldım diğer her şeyi sıfır aldım ama yapacak bir şey yok gibi o fiyat diyorsanız öyle bir sorayım bilgisayarcılara kaç bin tl verirler diye sen bir teklif ver derse ne dememi önerirsiniz?
  8. B

Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim lakin gerçekten çok sıkışık durumdayım topladığım sistemin hala taksitini ödediğim halde gerçekten maddi olarak kötü bir durumdayım sistemimi satmaya karar verdim sizden isteğim bilgisayarımın kaç para edeceği şimdiden yorumlarınız için...
Geri