Arama sonuçları: *

• Users: emirbeyaz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

5600mhz cl40 ramlere ekleme yapmak mantıklımı?

Geçen sene am5 sistem topladım o zamanlar piyasada bunlar vardı bunları aldım asus prime b650m-a wifi Kingston Fury Beast RGB KF556C40BBAK2/16 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz CL40 şimdi mobil uygulama geliştirirken ram yetmiyor bunları satıp 6000mhz cl30 bişeler mi almak matıklı yoksa değmez diyip...
  2. E

GAMEBOOSTER GB-2720FQHD 27" 165HZ 1MS IPS QHD 2XDP RGB GAMİNG MONİTÖR 🔥4999TL

1 hafta falan oldu aldım 3 farklı yerde ölü pixeller vardı aradım pckoliği dedim böyle böyle distrübütör 5 ölü pixel altı panel değişimi yapmıyor dedi. dedim yolliyim bi bakın bu arada 1 ölü pixel bile olsa kusurlu mal sattılar diye tüketici hakem heyetine dilekçenizi yazın paranızı alırsınız...
  3. E

Asus prime b650m-a wifi bağlantı sorunu

Kurmuştum zaten ama silip bir daha kurdum bence kesinlikle bir sıkıntı var. zaten laptopumla oynarken falan bir sıkıntı yok ancak pc de var
  4. E

Hızda bir sıkıntı yok ancak sık sık bağlantı anlık kopuyor gibi davranıyor.
  5. E

Bir kaç ay önce am5 sistem topladım ancak farklı bir şehirde olduğum için sadece toplayıp bırakmıştım şimdi pc yi kullanmaya başladım, ancak asus prime b650m-a wifi anakartimda mi sıkıntı, yoksa anteninde mi anlayamadım. oyundayken anlık ping 600 e falan firliyip düzeliyor sanki anlık internet...
Geri