Arama sonuçları: *

• Users: w1llardd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

1.400 TL'ye kablosuz oyuncu faresi önerisi

Ratio Reflex'i almayı düşünüyorum, aynı fiyat hepsiburada'da var oradan alıcağım galiba.
  2. W

Model iyi de wraith sitesi güven vermiyor.
  3. W

Wraith'dan almak istiyorum fakat kullanıcı yorumları hiç iç açıcı değil. İade politikası rezalet açılan kutular direk iade'den çıkıyor, kutuyu açmadan nasıl denememi bekliyorlar? Ayıplı mal gönderip iade almadıklarını okudum (anca garantiye gidiyor). Bu yüzden Wraith'dan almak tedirgin ediyor...
  4. W

Merhaba, 1.000-1.400 TL'ye kadar oyuncu kablosuz mouse arıyorum. 1.400 üstüne hafif çıkabilirim ama çok da çıkamam, sade görünüşlü olmazsa güzel olabilir hafif ARGB detayları hoşuma gidiyor.
  5. W

Yardım RTX 3060 Driver güncelleme sonrası FPS düşüşü

Peki hocam teşekkürler.
  6. W

Güncel sürücüler iyidir hocam. Tüh be
  7. W

Bunu kurdum gene olmadı. Bunda mı sıkıntı yaşıyor diye soruyorsanız hayır, bir önceki sürümü aslında bütün sürümlerde aynı. 1697136213 Hocam nerdesye bütün sürücüleri kurmuştum fakat sonuç hepsinde aynı. 1697136240 Hocam sende de mi aynı model ekran kartı var?
  8. W

Hocam benimki biraz farklı, GeForce Experience'den kurulunca sıkıntı yoktu, şimdi sıkıntı oluyor. 1697129723 Geçmiştim fakat sorun hala aynı, dediğim gibi hiçbir sorun yokken GeForce Experience'den, NVIDIA'nın sitesinden indirip kurunca oldu. 1697129761 Açıktı, hala açık değişen bir şey yok...
  9. W

Merhaba, ben normalde sürücüleri GeForce Experience'tan indiriyordum, fakat boşta yüksek frekanslarda çalışıyordu, NVIDIA'nın kendi sitesinden 3060 driverı indirip kurdum, boşta frekans vs. düştü fakat oyunlarda FPS düşüklüğüde oldu, bu ciddi bir düşüş GTA 5 MSAA açık Ultra ayarlarda 75 üstü FPS...
Geri