Arama sonuçları: *

• Users: eypust
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

RAM - İşlemci uyumu ?

Merhaba Bilgisayarımda 16 GB DDR4 RAM var. Crucial sitesinde tarama sonucunda bana DDR4-2666 modelini alabileceğimi söylüyor. Ama işlemcinin internette özelliklerine baktığımda i5 - 6500 t modelinin internette bu model RAM'ı desteklediğini göremedim. Memory types: DDR4 -1866/2133...
  2. E

Sistem değiştirme ve tavsiye

Merhaba, Mevcut sistemde kullandığım sistem parçaları aşağıdaki gibi. Ekran kartını yenilemeyeceğim için yazmadım. Mevcut sistemi kasa ile birlikte satacağım. Olmazsa parça parça. Intel(R) Core(TM) i5-10400F B460M-A-PRO 32 GB RAM. Almak istediğim parçalar, AMD Ryzen 7 7800x3D. ASRock A620M...
  3. E

Fifa 23 şampiyonlar ligini bitirip yeniden başlamak

Destek için teşekkürler.
  4. E

Fifa 23 şampiyonlar ligini bitirip yeniden başlamak

Merhaba Bilgisayarda Fifa 23 oynuyorum şampiyonlar ligi. Grup aşaması bitti elendim fakat bitmedi şampiyonlar ligine her girdiğimde grup aşamasındaki son maçtan tekrar başlıyor. Yeni olarak nasıl başlarım
  5. E

Series S 'deki gamepass hesabını PC'ye taşıma

Merhaba Series S de oynadığım Fifa 22 çevrimiçi sezonu bilgisayardaki Fifa 22 'ye aktarmam mümkün mü_
  6. E

Fifa 22 Xbox Series S grafik ayarlarını bilgisayara ayarlama

Merhaba Başlık biraz kötü oldu kusura bakmayın. Daha önce Series S 'im vardı Fifa 22 oynardım. Konsoldaki grafik ayarlarına benzer ayarları nasıl sağlayabilirim. Grafikleri ultraya mı getirmem gerekir. Ekran kartım yeterli seviyede keza işlemci ve Ram'de.
  7. E

Windows tamamen ingilizce yapma

Merhaba Windows Türkçe kurulmuş tamamen ingilizce yapmak için yeniden kurulmasına gerek var mı?
Geri