Arama sonuçları: *

• Users: Sergennn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Pc çalışıor ama monitöre ekran gelmiyor

Dün çalışıp bugün çalışmıyorsa ramlerini çıkar güzel bi şekilde temizle youtub da silgi ile silenler var silgiylede silebilrsin tekrar aynı yerine tak olmadıysa 2 ramin varsa yerlerini değiştir yine olmazsa ramin bir tanesini tak yine olmazsa diğer rami tek tak ban da olmuştu bu şekilde...
  2. S

Yardım EA PLAY PRO İLE FC 24 GELİYOR MU?

Pro dan aldıysan oyunu EA app den indirmen gerekiyor çünkü steam de ea play pro yok ve oyun senin pro aboneliğini senkronize etmiyor
  3. S

EA FC 24'için EA Play Pro aldım ama Steam hesabımı görüyor

Ea nin son çıkan oyunlarını sınırsız sürede oynayabiliyorsun sadece fifa yok ea nin diğer oyunlarıda mevcut normal ea play de sınırlı süreli olanları sınırsız süreli oynarsın aylık 150TL ve EA APP den aboneliğini başlatabilirsin steam da pro yok
  4. S

Ea play pro ps4 kolumu görmüyor?

Daha önce ea play prodan fifa 23 indirip girdiğimde bende aynı sorunla karşılaştım ve oyunu açarken klavyeyi söküp sadece kolu takınca olmuştu geçenlerde ea play pro alıp ea appden oyunu indirdim oyuna ilk girerken kolu pc ye takıp klavyeye hiç dokunmadan girdim 1 haftadır kolla oynuyorum bi...
  5. S

EA FC 24'için EA Play Pro aldım ama Steam hesabımı görüyor

oyunu steamdan indirdiysen steam EA play pro yu desteklemiyor. Steamdan sadece düz EA play oluyor. Oyunu silip Ea app den yüklemen gerekiyor ben de aynı sorunu yaşamıştım önce düz ea play alıp sonra pro almıştım ama oyunu ilk steamden indirdiğim için ğro yu görmüyordu silip ea app ten yükleyince...
Geri