Arama sonuçları: *

• Users: fokerkacka06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. fokerkacka06

FIFA 23 format atsam save dosyaları gidermi

Iyi forumlar, Pcye format atmayı düşünüyorum gereksiz dosyalarla dolu oldugu için ama format atarsam FİFA kariyer ilerlemem kaybolurmu onu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada EA play 1 yıllık aldım ea appden indirdim Steam veya epic games değil
  2. fokerkacka06

Çözüldü✓ Rtx 3050 cyberpunk 2077 oynatır mı

PC var oyunu alıp almamak konusunda kararsızım 1718815317 Hangi grafik ayarında kaç FPS verir tahmini olarak?
  3. fokerkacka06

Forumlarda oynatmıyor diye şikayet edenler olmuş ondan sordum ytye kalsa oynatır diyor ona göre alacam
  4. fokerkacka06

Iyi forumlar,sistemim şu şekilde Işlemci Ryzen 5 3600 Ekran kartı rtx 3050 Ram 32gb Anakarti tam hatırlamıyorum ama orta seviye bı anakart(belki bı tık daha iyisi olabilir) Rampage 165hz monitor Bu sistemle cyberpunkda hangi grafik ayarında kaç FPS alabilirim?
  5. fokerkacka06

Vitesli direksiyon seti önerisi?

İyi forumlar, Direksiyon seti almayı düşünüyorum önerebileceginiz vitesli direksiyon seti Tavsiyesi varsa çok makbule geçer
  6. fokerkacka06

Çözüldü✓ PC boşta donma sorunu

Hocam bendede aynı sorun vardı ama ben trojan bulastirmistim pcye win 11e geçtim taş gibi çalışıyor ama geçenlerde PSU bozuldu 😢
  7. fokerkacka06

GRAND RP ARAÇ BAGAJI NASIL AÇILIR

Herkese iyi günler, Grand rp yeni başladım ve 60k dolarlık arabam var lakin aracın bagajına hiçbir şey koyamiyorum araçla mı alakalı yoksa benmi yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. fokerkacka06

bu kasaya ucuz yollu ekran kartı önerisi olan varmı (fazla anlamıyorum pc den )

2.el 3060 veya 4060 alabilirsiniz yanına bide işlemci gayet iyi olucaktır yada sıfır ekran kartı alın işlemci cokda pahalı bişey değil ryzen 5 5500 veya 5600 alabilirsiniz 2-4k fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum (ilerleyen zamanlarda)yanlışım varsa düzeltin lütfen
  9. fokerkacka06

Güncel kaliteli fivem server önerisi

Hâlâ sunucu devam ediyorsa benide alabilirmisiniz pek RP ile aram yok ama kuralların dışına çıkmam
  10. fokerkacka06

Sistemimi kaça satarım

Daha 1 ay önce aldım faturası falan duruyor hazır GTA VI fragmanı falanda çıkmışken sistem yukselteyim diyorum
  11. fokerkacka06

Sistemimi kaça satarım

Nerede 13kya bulabilirim
  12. fokerkacka06

Sistemimi kaça satarım

Sorum başlıktaki gibidir İşlemci ryzen 5 3600 Ekran kartı rtx 3050 Anakart asonic a 520 32gb ram 512gb m2 ssd 3tb harddisk 27 inç rampage 165hz monitör Sizce bu sistemi kaça satarım şimdiden teşekkürler
  13. fokerkacka06

Pcde hoparlör sesi kesildi napmam gerekir?

Sabah grand rp gircektim ondan ötürü hoparlörü çıkardım ve kulaklığı taktım ama hem hoparlörden hemde kulaklık ve mikrofondan ses gelmiyor ne yapmam gerekir?
  14. fokerkacka06

Oyunlardaki grafik sorunu

O oyunun ışıklandırması ile alakalı olabilir mi hocam
  15. fokerkacka06

GTA V birden fazla save oluyormu?

Bikac güne yeni PC gelecek inşallah GTA V yuklemek istiyorum ama eski GTA oyunları gibi birden fazla save olabiliyormu kaldığım yerden o save dosyası ile devam edebiliyor muyum abim ve kardeşim de oynuycak hikayeden kopmak istemediğimden soruyorum şimdiden teşekkürler
  16. fokerkacka06

Rtx 3050 oyunlarda kaç FPS alabilirim?

Herkese selamlar, Ekran kartı:rtx 3050 8gb İşlemci:ryzen 5 3600 Anakart:a520m 3200mhz Ram:32gb Bu sistemle rdr2,gtav,elden ring,god of War, cyberpunk,last of us gibi oyunlarda hangi ayarlarda hangi FPS değerini alırım Şimdiden teşekkürler
  17. fokerkacka06

İ3-12100f rtx 4060'a darboğaz yaparmi

Darboğazdan kastınız drop girmesi gibi rahatsız edici duzeydemi
  18. fokerkacka06

İ3-12100f rtx 4060'a darboğaz yaparmi

Başlıkta da yazdığı gibi itopyadan sistem almayı düşünüyorum işlemci ekran kartını beslermi darboğaz sorunu ile karşılaşır mıyım?
  19. fokerkacka06

10.000 TL bütçe ile toplama bilgisayar yükseltmesi tavsiye.

Satmana gerek yok bı 3060 çekersin bide isteğe bağlı AMD ryzen işlemci canavar olur 1698489735 2.el rtx 3060 alırsın bide belki işlemci harika olur yani
Geri