Arama sonuçları: *

1. K

Sevgiliye Hediye Önerileri

Arkadaşlar selam 11 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi seviyoruz doğum günü yaklaşıyor ve bende üniversite sınavına hazırlandığım için çalışmıyorum fazla bir param olmuyor cebimde işten ayrılmadan önce kenara koyduğum parayla şuana kadar elini cebine attırmadım ancak bende tükenişe geçtim bana...
  2. K

Matematik problemi tyt ayt

matematikte her konuda binlerce soru tipi var ösym bunları neye göre seçiyor ve biz bu soru tiplerinin tamamını nasıl görücez
  3. K

Ayt Matematik için kanal ve kaynak önerir misiniz?

ayt matematiğe baslamam lazım mert hoca ve eyüp b arasında kaldım sizce hangisi veya başka öneriniz varmı
  4. K

Hukuk veya Hemsirelik mi

hangi üniversiteye gidiyorsun ve bana tavsiye edermisin 1 ay öncesinde sanayide cnc operatörü olarak çalışıyordum yani biraz daha objektif ceavap verirsen güzel olur çünkü sanayiden çıkış yolu arıyorum 1701796442 işin aslı sanayide çalışmaya başladığımdan beri değersizlik ve yaşamdan tat...
  5. K

Hukuk veya Hemsirelik mi

hemşireliği hangi üniversitede okudun? pişman mısın? banada tavsiye edebilirmisin? suanki mesleğim sanayide makine operatörüyüm hemsirelikte daha mutlu olabilirmiyim? 1701770355 ne gibi meslekler önerebilirsiniz ?
  6. K

Hukuk veya Hemsirelik mi

işin aslı geleceğine bakıp değilde gerçekten istediğim 2 bölüm ki zaten kapasitemde bunlara yetiyor 1 senem var ve çok fazla hayal perest düşünemiyorum 1701769956 mühendislik ileri derece fizik istiyor ve fizik olarak baya zayıfım diş hekimliğininde puanı yüksek 1701770133 avukatlık ve...
  7. K

Hukuk veya Hemsirelik mi

hukuk ve hemsirelik arasında gidip heliyorum sizce hangisinin geleceği daha iyi
  8. K

Ayt matematik kanal ve kaynak önerisi

ayt matematik çalışmaya başlayacağım matematiğin güler yüzü ve 3d ayt soru bankası mı yoksa mert hoca mert hocanın soru bankası ve 3d ayt soru bankası mı almalıyım veya bunlardan başka önerileriniz varmı
  9. K

Geometri Kanal Önerisi

arkadaşlar iyi günler geometride 0 ım ve kanal arıyorum merkeze teğet 2023 tyt ayt kampı ile kenan kara geometri 0 kampı arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  10. K

Test çözmeye vaktim kalmıyor

Program olarak İnternet'e Bi Program buldum nasıl atılıyor bilmiyorjm izlediğim hocalar görkem sahin, kadir gumus, biosem, mert hoca, Altuğ güneş
  11. K

günde 3 derse çalışıyorum bazı günler 4 konu anlatımları çoğunlukla 1 saat oluyor ve haliyle 8 saatlik konu çalışması yapmış oluyorum sonrasında zaten 8 saat konu anlatımının vermiş olduğu bir yorgunluk oluyor (konu bilgim 0)
  12. K

bende mezun senemdeyim mateamtiği anlayabiliyorum ama pratik yapamıyorum bide geometri yokmu hiç yapamıyorum
  13. K

arkadaşlar konu anlatımı dinlemekten test çözmeye vaktim kalmıyor bu vakti sizce nasıl ayırabilirim
  14. K

Tyt matematikte nasıl 20+ net yapılır

Hedefim hemşirelik ve matematikte 20 üstü net yapmam lazım hangi konulara çalışmalıyım ve hangi soru tarzlarına bakmalıyım
  15. K

Tyt mat için Rehber matematik mi ? Mert hoca mı ?

ebob ekok konusundayım
  16. K

ocak başına kadar ayt ye başlamak istiyorum bu yüzden fazla deneme çözemem diye kısa sürede mi bitirsem diye düşündüm
  17. K

Arkadaşlar iyi günler tyt matematik için mert hocayı takip ediyorum ama konuları hızlı bitirmek için 50 günlük bir programa başlayacağım bu yüzden tyt matematiği halletmem lazım rehber matematiğe geçsem çok şey kaybedermiyim veya mert hoca ile devam mı etmeliyim
Geri