Arama sonuçları: *

• Users: Khaz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Khaz

Black ops 6 açılmıyor (Game pass)

Bende de ayni sorun var, sistem 13600K ve RTX 4080. Oyunu acinca ya arkadasa cikan ekran cikiyor, ya da 0x0 crash kodu veriyor.
  2. Khaz

Öneri Samsung G9 OLED için Monitör Kolu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Geçen ay OLED G9 almıştım, çok memnunum ama masamın solunda yer alan kokpit için kullanmak istiyorum. O yüzden monitör kolu gerekiyor. Böyle büyük ve ağır bir monitör için nasıl bir kol almam gerekir acaba? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  3. Khaz

Çözüldü✓ Maks. 50k Monitör Tavsiyesi

Evet, dün Kadıköy'e gidip aldım. Almadan önce kutuyu açtırıp ölü pixel veya başka bir sorun var mı diye test ettirdim, sorun olmayınca arabaya yükledim. Buarada bu fiyat kampanyayamış bu aya özel, 45k mı öyle bir fiyattan indirmişler. Kurması kolaydı, kaldırmak bir tık zordu ama o kadar ağır...
  4. Khaz

Tamamdır, oraya yazarım o zaman çok teşekkürler. Nasıl o kadar daha ucuz olabiliyor ya ahaha. Eski model mi diyeceğim, özelliklerde de sorun yok.
  5. Khaz

Baktım da, onun paneli 3. generasyon değil de, 2. generasyon değil miydi? 3. generasyon olmadığından burn-in olayına daha yatkın olmalı. Bu monitör şimdi alınır mı bilmiyorum. G9'da 2. generasyon ama 3. generasyon super-ultrawidelar yok ondan başka seçenek yok. 1713636105 Tamamdır, oraya...
  6. Khaz

Bayağı detaylı ve açıklayıcı yazmışşınız, çok teşekkür ederim. Ben de hem PC hem de PS5'e bağlayacağım, bir de simulatörüm var. O yüzden tek ekranda iki ekran gösterme özelliği bayağı güzel geldi. Kafamada yattı. Nereden aldınız acaba? Sinerji 47bine satarken, bazı siteler 35bin civarında...
  7. Khaz

Evet, klasik OLED sorunu. Eski tüplü televizyonlarda kanal logolarının ekranda yanıp kalma olayı.
  8. Khaz

Aslında simulatörüm var o yüzden düşünüyordum, ama Monitor Unboxed incelemesini izlerken bu monitörün MSI ve ASUS gibi 3 senelik burn-in garantisinin olmadığını duydum. Doğru mu acaba?
  9. Khaz

13600K ve 4080.
  10. Khaz

Merhaba arkadaşlar, 7 senedir 27" 2K 165Hz VA panelli bir monitör kullanıyorum ama renkleri pek bayat. O yüzden QD-OLED'lere yöneldim ve uzun süre kullanmayı planlıyorum. Ama, OLEDler organik olduğundan o kadar uzun süre kullanabilirmiyim bilmiyorum. Ayrıca stoklar şu an inanılmaz sınırlı...
Geri