Arama sonuçları: *

1. godgodgodogdogdog

Fallout 1 Türkçe Yama

benim oyun dosyalarım bu şekilde nereye atmam gerekiyor
  2. godgodgodogdogdog

Yardım 3060 gaming x ekrankartı mı nasıl %100 kullanabilirim

Merhabalar ryzen 5 5000 işlemcim var ekran kartım 3060 oynadığım oyunlarda istediğim fps değerleri göremiyorum lolde en düşük 1920x1080de 100 fps ortalama alıyorum
  3. godgodgodogdogdog

Yardım Skyrim Anniversary Edition Mod Yüklediğimde Açılmıyor

Merhabalar Skyrim indirdim steamden skse anniversary edition versionuda indirdim mod organizer, vertoxda kullandım oyunu defalarca sil yükle backup yaptım ama genede beceremedim tek istedigim bu oyunu modlu oynamak mesela skyuı indiriyorum oyun açılmıyor patch indiriyorum açılmıyor sksemi yanlış...
  4. godgodgodogdogdog

Çözüldü✓ Merhabalar league of legends için en iyi mönitör almak istiyorum

bütcem 7k lol için en iyi mönitörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ve neden almam gerektigini yazarsanız güzel olur : )
  5. godgodgodogdogdog

kasa çalışıyor ama monitör ve klavye mouse gelmiyor anakart arıza ışıklarında cpu yanıyor

umarım sorun kablodadir ama büyük ihtimalle ramler gitti 1698080400 ramler gitti büyük ihtimalle gece bulabilirsem baska ram
  6. godgodgodogdogdog

kasa çalışıyor ama monitör ve klavye mouse gelmiyor anakart arıza ışıklarında cpu yanıyor

klavye maus ışığı yanmaya başladı ama ekran siyah 1698063827 klavye maus ışığı yanmaya başladı ama ekran siyah
  7. godgodgodogdogdog

valla umarım sadece onlara zarar gelmiştir yarın başka ramle denicem yaptım dediklerini yine aynı
  8. godgodgodogdogdog

abilerim öğrenciyim 2 ay çalışarak donanim arşivinin kasasını aldım https://www.tebilon.com/amd-5500mpk-a520m-a-pro-rtx-3060-gaming-x-12g-kingston-16gb-spatium-m371-500gb/ 3060 var biosda ayarları kurcalarken belleği 8000 yaptım oynadığım oyunlarda aldığım fps değerleri tatmin etmiyordu...
Geri