Arama sonuçları: *

1. E

Hangi monitör alınır

Dostum curved göze hitap eden tek modeldir va panel ise kotuleniyor neymiş gecikme süresi yüksek sanki o 0.2 milisaniyede takıma rampage aticaksin va al geç renk kontrastı iyidir fazlada para ödeme 144 Hz 200 Hz sadece ekran kartın o kadar FPS uretebilirse iyidir yoksa işe yaramaz ona göre bak
  2. E

Torrent nasıl kullanılır

Adamligi sendenmmk ogrencez awk veledi
  3. E

Torrent nasıl kullanılır

Ak arastirmjs bı de xD daha torenti bilmiyor s2k xD
  4. E

Torrent nasıl kullanılır

La senle ne konuscam bazı torrentlerde virüs yok diyon daha dünya dan haberin yok awk xD
  5. E

Torrent nasıl kullanılır

Başkası adam öldürür keser orası beni ilgilendirmez ama siz fikir ve yazılım korsanligi yaptiginiz için hakkınızda şikayette bulunuyorum şuan ss leri de attim geçmiş olsun
  6. E

Torrent nasıl kullanılır

Emek hirsizligi sonucta bekle sen
  7. E

Torrent nasıl kullanılır

Seni ihbar etmek zorundayım Korsan ürün kullanımı ve teşviki SS de aldım hakkinda işlem baslaticaz https://www.tbym.org/menu/korsan-ihbar.html
  8. E

Torrent nasıl kullanılır

Pc de şifre kişisel bilgilere son bı kez sarıl
  9. E

rx kartlar alınır mı?

Oynadığın oyunlarij FPS karşılaştırmasına bak
  10. E

Çözüldü✓ tebilondan bu sistemi almayı düşünüyorum nasıldır.

4070 ti dizersin bu paraya neden 14600 1698437122 Dlss3 fps artirmiyor mu? Alan wake 2 7800 xt FPS bak bakalım 16 VRAM ne kadarını kullanıp ne veriyor xD
  11. E

gtx 650 ti ile neler yapılabilir

Cs2 low 720p olabilir bı dene
  12. E

22 bin TL sistem önerisi

Acelen yoksa yarınki sistemi bekle dostum 1698436376 Gamın gen tr de sunrise yaz güzel bak kafana yatarsa
  13. E

22 bin TL sistem önerisi

4060 ti gpu. AMD 5600/ i512400f aşağısi zarar Ayrıca sayfayi arada yenile boşa çıkabilir
  14. E

22 bin TL sistem önerisi

Yarın tebilon sistem gelecek pusuda bekle 20k gecmez
  15. E

22 bin TL sistem önerisi

İtopya taa desibel al kardo
  16. E

Bu İki Sistemden Hangisi Daha İyi Sizce Yada Bu Fiyat Bandında Daha İyisi Var Mı

RT PT kullanmiyacaksan Render yayıncılık yapmiyacaksan Stabil driver dlss3 xess fsr gibi upscaling teknolojilerini kullanmak istemiyorsan Görsellik değil performans önemli diyorsan Radeon al knka AMD para lazım
  17. E

Hangi monitör alınır

18. E

Mast. yaparken bayılma ve ölme korkusu

Aceleye mi getiriyorsun, yoksa climaxde mi gözün karariyor? Her iki durumda da urologla goruşmelisin Çavuşu fazla hirpalama Ailene anlatabiyorsan soyle
  19. E

🟠LEMUR RYZEN 5 5500 / 4060 HAZIR SİSTEM 18.999'TL🟠

1 lira daha verip i512400 4060ti sistem alınır xD itopya taa desibel
  20. E

Hangi monitör alınır

Va curved varken diğerleri seçenek bile olamaz
Geri