Arama sonuçları: *

• Users: AgentK
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. AgentK

Android S20 Fe'den S23'e geçilir mi?

Güle güle kullanın teşekkürler öneriler için
  2. AgentK

Teşekkürler
  3. AgentK

Teşekkürler ama dediğim gibi takasla🤣 1698578142 Peki bu kadar süredir kullanımda avantaj yada dezavantajları nedir?
  4. AgentK

Bende bu şekilde düşünüyorum nedense 1698568342 Yani al sat için mantıklı iphone fakat ben hiçbir zaman telefon satmadım ne varsa kullandım yada takaslarla yüksek fiyata değiştirdim kurumlar aracılığıyla ki ileride bütçem açılınca yeniden iphone almak gibi bir planım var. En kötü ikinci...
  5. AgentK

Ya açıkçası değer kaybı pekte umurumda değil al sat yapan birisi değilim en kötü birkaç yıl kullanır sonrasında anneme yada babama verebilirim diye düşünüyorum telefonu. Yani aslında s20 fe de gayet işimi görüyor (ön kamerası hariç) fakat ben yazılım almayacağından dolayı değişimi istiyorum...
  6. AgentK

Yani ikinci el düşünmüyorum pro ya yada promax imkansız geliyor o fiyatlara ve 14 aşağısı mantıklı gelmiyor ram ve güç açıdından. Birde sanırsam 4 yıllık yazılım güncelleme olayı rahatlatıyor beni samsungun.
  7. AgentK

Bundan 7 ay öncesinde 8 plus kullanıyordum öncesinde ise 5s fakat farklı noktalara yatırım yapmak istediğim için telefona fazla bir para vermek istemiyorum. 14 ve üstü de baya pahalıya geliyor malum😅 1698536243 Çok teşekkürler görüşlerin için
  8. AgentK

Mesela geçtiğim zaman ne tür farklılıklar hissederim ve kesinliklenin nedenlerini sorabilir miyim? Uzun süredir android kullanmıyordum da kusura bakmayın.
  9. AgentK

Merhaba iyi günler dilerim şu anda s20fe snapdragon 8 gb kullanıcısıyım samsungun sitesinde öğrenci indirimi, takas desteği ve takasla 256 gblık s23 17.839 TL'ye düşüyor sizce bu fiyat farkına değer ve geçilir mi? Teşekkürler
Geri