Arama sonuçları: *

• Users: corrupts
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim ALİEXPRESS TIRAŞ ALETİ 80 LİRA

Bunun linki var mı hocam
  2. C

Öneri SATA SDD önerir misiniz?

Hocam bu ilan tek slot mu çift slot mu bilginiz var mı? Resimlerde her ikisi de var
  3. C

Yardım F/P Oyuncu koltuğu arıyorum

Bunu kullanıyor musunuz hocam
  4. C

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Bir ününün trendyol express ile gönderildiği nerede yazıyor hocam?
  5. C

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Trendyol sisteminde iptal edildi yazıyor mu yoksa sadece kargo takip ekranında mı öyle gözüküyor
  6. C

Lenovo Legion Y27-30 VS AOC 27" 27G2SPU/BK HANGİSİNİ ALMALIYIM?

selam, ne karar verdiniz? Ben de aynı ikilemdeyim. selam, ne karar verdiniz? Ben de aynı ikilemdeyim.
  7. C

Lenovo Legion Y27-30 yoksa AOC 27G2SPU/BK tavsiye verin lüfenn

selam, ne karar verdiniz? Ben de aynı ikilemdeyim.
  8. C

5500Tl - 6000Tl Civarında Monitör Tavsiyesi

Evet, bahsettiğiniz modelleri inceledim. Pivot büyük bir artı özellik. Fakat halihazırda 2 adet monitör kolu mevcut. Yani monitörleri kendi standları ile kullanmayacağım. Bu modellar arasındaki Asus TUF Gaming VG279Q1A monitörü hakkında bir bilginiz var mı? Nasıl bir monitördür?
  9. C

Teşekkürler. Bu modeli önermenizdeki hususlar nelerdir? Yani diğer 5 model ile kıyaslandığında ne gibi artıları var
  10. C

Dediğim gibi 27" den daha düşük bir şey bakmıyorum. Diğer ekranım da 27"(bir sorun yaşamıyorum) en azından bir uyum içinde olsunlar.
  11. C

Çok fazla oyun oynadığım söylenemez. Ama oynadığım zaman MMO, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Hikaye oyunları ile çok aram yok, çok heyecanlandıran bir oyun olursa belki oynuyorum.
  12. C

Merhaba, 5500TL-6000TL civarı bir bütçem mevcut. 27", IPS ve 165Hz'den düşük olmamak koşulu ile tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz araştırma yaptığımda bana hitap eden birkaç model mevcut fakat bunlar arasından hangisini seçmeliyim veya daha iyi modeller mevcut mu? 1-Lenovo Legion Y27-30 2-Asus...
Geri