Arama sonuçları: *

1. E

Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı Geliştiriyorum Fikirlerinize İhtiyacım Var

Yorumlar ve yapıcı eleştiriler için çok teşekkür ederim, hepsini dikkatle okudum. @Ebulehb hocam haklısınız, dışarıdan bakıldığında standart bir chatbot gibi duruyor. Ancak fark şurada: Sıradan bir vatandaş ChatGPT'ye girip 'Kovuldum ihtarname yaz' dediğinde ChatGPT ona brüt-net maaş farkını...
  2. E

ben zaten bu gibi şeyleri öğrenmek istediğim için bu yazıyı paylaştım bilmediğim biirçok şey olduğuna eminim amacım bunları öğrenmekti bildiklerinizi paylaşmanıza mutlu oldum tavsiyelerinizi de söylerseniz daha mutlu olurum
  3. E

aylık bir ücret olur illa o kadar uğraştım yani 1782480279 şu an gemininin ücretsiz bir modelini kullanıyorum local daha mı iyi olur
  4. E

sunucu kısımlarını bilmiyorum bi gelirim olmadığı için her şeyi ücretsiz kullanmalıyım yani bu konularda ne yapmalıyım bilmiyorum o konularda yardıma ihtiyacım var
  5. E

teşekkür ederim desteğiniz için 1782412628 teşekkür ederim ben daha iyisini yapmak istiyorum evet kusursuz çalışmasını istiyorum o yüzden fikriniz varsa söylerseniz çok mutlu olurum
  6. E

patronum beni kovdu, maaşım 30000, 3 yıl çalıştım, ihtarname yaz Sayın Erdoğan, belgeyi doğru tutarlarla hazırlayabilmem için: İş yerinde toplam kaç ay çalıştınız? İşe giriş ve işten çıkış tarihleriniz tam olarak nedir? Aylık düzenli olarak aldığınız yemek, yol veya prim gibi yan...
  7. E

evet mahkeme süresi boyunca bir avukata ihtiyaç olduğu doğru ama bu chatgpt gibi dümdüz bir ihtarname veya dilekçe yazmıyor tamamen mahkeme kurallarına uygun bir avukatın yazdığı dilekçenin aynısı belki daha iyisi bile olabilir çünkü bunun için geliştirildi teşekkür ederim fikirleriniz için...
  8. E

Herkese selamlar, Bir süredir kendi halimde "Yapay Zeka Destekli Hukuk Asistanı" projesi üzerinde uğraşıyorum. Amacım; avukatların, stajyerlerin veya hukuki bir derdi olan normal vatandaşların girip durumunu anlattığı, sistemin de güncel kanunlara göre bilgi verip "İhtarname, Dilekçe" gibi...
  9. E

Monitörümde pixel pixel dalgalanma var

Monitörümün genellikle sol tarafında ince çizgiler halinde aşağıya doğru dalgalanma var philips marka monitörüm pandemi zamanında almıştım yeni olmaya başladı yardım edebilir misiniz
  10. E

Her oyunda sürekli oyundan atıyor oyunum kapanıyor 2 3 kez de mavi ekran aldım

Bu değerler Valorant gibi ortalama bir oyunu oynarken normal mi sizce
  11. E

tamam eğer yine olursa dönüş yaparım çok teşekkürler
  12. E

her şeyi kapattığımı düşünüyorum bu sefer de böyle ve diğer yazdıklarınızı yaptım çok vaktim yoktu uzun süre test edemedim ama herhangi bir atma veya donma olmadı daha yüksek sistem gerektiren oyunlarla tekrar deneyeceğim sizi bilgilendiririm
  13. E

Dİğer dediklerinizi yapmadım C maddesi şu şekilde
  14. E

Evet Ram frekansını D.O.C.P açarak yükseltmiştim https://disk.yandex.com.tr/d/PXO8bq8vwcU7Qg
  15. E

merhabalar yaklaşık 1 ay önce yeni bilgisayar aldım sistem özellikleri şöyle işletim sistemi: Win 10 pro RAM: GSKILL 16GB Ripjaws S5 6000Mhz CL36 DDR5 Siyah Single Kit Ram 2 Adet SSD modeli: GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) Ekran kartı: ASUS GeForce RTX...
Geri