Arama sonuçları: *

1. E

Monitörümde pixel pixel dalgalanma var

Monitörümün genellikle sol tarafında ince çizgiler halinde aşağıya doğru dalgalanma var philips marka monitörüm pandemi zamanında almıştım yeni olmaya başladı yardım edebilir misiniz
  2. E

Her oyunda sürekli oyundan atıyor oyunum kapanıyor 2 3 kez de mavi ekran aldım

Bu değerler Valorant gibi ortalama bir oyunu oynarken normal mi sizce
  3. E

tamam eğer yine olursa dönüş yaparım çok teşekkürler
  4. E

her şeyi kapattığımı düşünüyorum bu sefer de böyle ve diğer yazdıklarınızı yaptım çok vaktim yoktu uzun süre test edemedim ama herhangi bir atma veya donma olmadı daha yüksek sistem gerektiren oyunlarla tekrar deneyeceğim sizi bilgilendiririm
  5. E

Dİğer dediklerinizi yapmadım C maddesi şu şekilde
  6. E

Evet Ram frekansını D.O.C.P açarak yükseltmiştim https://disk.yandex.com.tr/d/PXO8bq8vwcU7Qg
  7. E

merhabalar yaklaşık 1 ay önce yeni bilgisayar aldım sistem özellikleri şöyle işletim sistemi: Win 10 pro RAM: GSKILL 16GB Ripjaws S5 6000Mhz CL36 DDR5 Siyah Single Kit Ram 2 Adet SSD modeli: GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) Ekran kartı: ASUS GeForce RTX...
Geri