Arama sonuçları: *

• Users: ruzgarates
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ruzgarates

Ptt kargo subeden teslim alabilirmiyim yanımda kimlik vs almam gerek mş

cok sagolun hocam konuyu kapatıyorum iyi forumlar
  2. ruzgarates

arkadaşlar ben yurt dışına cıkacağım icin kargoyu başka bir tanıdıgımın adresine söyledim tc ve telefon numarası benim ama alıcı isim soyismi teyzem adına teyzemin mi alması laızm benim mi bi sıkıntı cıkar mı 1719439481 arkadaşlar ben yurt dışına cıkacağım icin kargoyu başka bir tanıdıgımın...
  3. ruzgarates

arkadaşlar aliexpres iem aldım türkiyeye geldi 4 gündür ptt de bekliyor başakşehir şubesine gelmis yarın sabah arayıp bilgi alıp kendim şubeden alabilirmiyim şube direk evin arkasına 2 3 dk yürüme mesafesi
  4. ruzgarates

Çözüldü✓ logitech g pro x superlight düzgün calısır mı

logitech g pro x superlight 1 alıcam gtx 1660 i5-9300 16 gb ram var kasma donma olurmu mouse da bircok oyunda +200 250 fps alıyorum ama emin olamadım daha önce delux m800 ultra kullandım sıkıntısız çalıştı
  5. ruzgarates

aliexpresden mikrofon alınır mı?

https://tr.aliexpress.com/item/1005006244456513.html bu mikrofonu almayı düsünüyorum 300 tl kargo 1000 tl vergi toplam 3500 tl ye denk geliyor sizce alınır mı? güvenilir mi? gümrükde sıkıntı cıkarmı ve 3500 tl yi ödedikten sonra ek ücret ödemem gerekir mi tahmini teslimat 17 haziran yazıyor ama...
  6. ruzgarates

fifine bm88 mikrofon icin stand önerisi

fifine bm88 için mikrofon standı atarmısınız lütfen bulamadım https://www.amazon.com.tr/Fifine-BM88-Mikrofon-Sehpası-Ayaklığı/dp/B0C45H4WG9 mikrofon bu ve standın vidalı olması lazım
  7. ruzgarates

laptopa 3 mönitor bağlama

şuanda laptopu iki mönitor ile kullanıyorum yani 1 tane laptopun mönitoru bi tane de harici mönitor ama bende 1 tane daha harici mönitor var onuda hdmi to vga kablosu alarak bağlamak istiyorum yapan varmı bi sorun olurmu veya çalışır mı düzgün
  8. ruzgarates

delux m800 ultra mousuem sadece kablo ile çalışıyor

evet hocam güncelledikten sonra çalışmadı zaten tekrar güncellemeyi denedim ama olmadı 1708375423 evet denedim hepsini tek tek ama hepsinde aynı sonuç oldu 1708375585 evet hocam
  9. ruzgarates

evet değiştirdim 2.4g yazıyor bilgisayar mouseu görmüyor ama usb yi takınca ses geliyor dongle ile taktığım driverlarda sıkıntı olabilir mi bilmiyorum ilk defa aldım kablosuz bir şey ama buda sorun cıkarttı cok isteyerek aldım ya değişim talep edicem yada böyle kullanıcam sağolun hocam
  10. ruzgarates

hocam 2.4ghz lik bir dongle alsam çalışır mı bu mouse ile 1708372511 hocam bide sizde aynı mouse kullanıyorsunuz galiba acaba ben mi yanlıs yapıyorum anlatma şansınız varmı
  11. ruzgarates

evet hocam doğru usb yi takıyorum
  12. ruzgarates

merhaba bugün mouse elime ulaştı ama mouse sadece kablo ile çalışıyor usb sini bağlıyorum 2.4ghz moduna da alıyorum mouse ama hiçbir şekilde usb ile çalışmıyor sadece kablolu çalışyıor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
  13. ruzgarates

Delux m800 ultra kullananlar yardım edebilir mi

hocam bende yeni aldım bugün elime geldi aynı sorun bendede var çözüdünz mü çözdüyseniz lütfen yardımcı olurmusunuz
  14. ruzgarates

kz türkiye güvenilir mi

sağol teşekür ederim ama kztürkiye den aldığıma çok pişman oldum içime kurt düştü inşallah sorunsuz gelir 9 saatdir kargoya verilmedi 1 2 gün sonra verilir diye düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur bir sıkıntı çıkmaz
  15. ruzgarates

kz türkiye güvenilir mi

Kz türkiye sayfasından ürün satın aldım ama çok güvenemedim içime kurt düştü sanki dolandırıldım gibi hissediyorum lütfen önceden kz türkiye den alışveriş yapan varmı varsa bana bilgi verebilir mi dolandırıldım gibi hissediyorum https://www.kzturkiye.com/kz-zes Bu siteden satın aldım bu ürünü...
Geri