Arama sonuçları: *

• Users: Valensiaa
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

KİNGSTON NV2 ssd alınır mı

2100 tl ye 1717515715 2100 /1700 hocam bunun okuma bızı ayrıca plc3 kingston plc4 daha iyi değil mi
  2. V

KİNGSTON NV2 ssd alınır mı

KINGSTON NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE M2 SSD SNV2S/1000G https://app.hb.biz/FwBpOcTtMVof bu ssd alınır mı arkadaşlar
  3. V

epic games hesabımı ps4 bağlama

o şekilde bağlanıyor ama bağlandıktan sonra fifaya girdiğimde kol çalışmıyor
  4. V

peki hocam ps 4 kolunu bt ile pc ye nası bağlayabilirim internetten izledim bağlıyorum ama görünmüyor
  5. V

orjinal ps4 kolunu pcye bağlama

iyi günler ps kolunu bt ile pc ye bağlayabiliyorum ama bağlandıktan sonra fifa da görünmüyor kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz
  6. V

epicte varken ps ye kuramıyor muyum yani kanka bende sevinmiştim yükleyebiliyorum diye
  7. V

5-6k bandında monitor önerisi

bende kullanıyorum 4 k ya almıştım al rahatına bak
  8. V

epic games hesabımı ps 4 hesabıma bağladım ama ps4 den epicteki fifa nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  9. V

Öneri Uygun fiyatlı gamepad önerisi

bende onu kullanıyorum bence de gayet yetiyor ve akıyor
  10. V

Kablolu Kablosuz kulaklık tavsiyesi

gidiyor kanka ya 1 hafta filan gidiyor aktif kullanımda ki ben günde en az 3 4 saat kullanan biriyim
  11. V

2. Slota m2 ssd önerileri

mld kullanıyorum 2. m2 ssd olarak daha bi sorunla karşılaşmadım 2k civarıydı fiyatı şuanda
  12. V

Kablolu Kablosuz kulaklık tavsiyesi

havit gamenote 3 al daha bugün sattım aktif kullanıyordum
  13. V

FPS oyunları için mouse önerisi

kanka rival 3 al keyfine bak 800 900 arası gidip geliyor
  14. V

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

pc açıkken ekran gelmiyorsa görüntü gelmeme sebebi windows p ile yansıtmayı açman olabilir bi dene istersen
  15. V

Öneri 3000 tl bütçe gaming kulaklık önerisi

hocam hs80 geldiğinde beni bilgilendirebilir misin bende bu modeller arasında gidip geliyorum bide cloud 2
  16. V

5000-6000 TL Bandında Kablolu-Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

çok güzel kulaklıkmış da hocam itopya taksitte fiyat arttırıyor maalesef alamıyorum 1712411634 Hocam ikisiyle ayrı ayrı uğraşmamak için düşünmüştüm harici iyi bir mikrofon nereden baksan 3000- 4000 bandında zaten ya
  17. V

5000-6000 TL Bandında Kablolu-Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Herkese iyi günler, yakın zamanda bi twitch macerasına atılmak gibi bir hedefim var mevcut kulaklığımı sattım ve yerine maximum 6000 tl olacak bi kulaklık arıyorum. Mikrofonu iyi ses kalitesi yüksek önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkür ederim
  18. V

1TB Alınabilir en uygun Sata SSD önerisi?

bende kioxia aldım 960 olanı henüz bi problem yaşamadım
  19. V

masaüstü pcye ssd sata tavsiyesi

m2 var zaten de tek slot m2 yeri var o yüzden yoksa elimde fazla 1 tb m2 de var da takamıyorum bu m2 ssdileri usb dönüştürücüler var onlar işe yarar mı 1709756970 şuan baktım 2100 tl amazonda sanırım onu alıcam gibi şu dönüştürücü denilen şey işe yaramıyorsa eğer
  20. V

masaüstü pcye ssd sata tavsiyesi

kanka bunun için 1 sene sonra yavaşlıyor diyorlar ya bilemedim 1709756535 wd green var ama n11 de satılıyor satıcısına güvenemedim media markta 3 k orada 2200
Geri