Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen5 7500F e gececegim anakart ve ramim destekler mi

knka senle aynı sisteme sahibim birebir. Modart paylaşmıştı. Neden işlemciyi değiştirmek istiyorsun?
  2. A

Bu fiyat gerçek mi yoksa ilk rakam yanlış mı girilmiş

https://www.trendyol.com/sony/playstation-5-slim-2-kol-dualsense-sarj-istasyonu-ps5-gta-5-ps5-fc25-p-887058161 bu var birde 130TL de kupon var. büyük ihtimalle iptale düşer
  3. A

Hdd fps düşürürmü? oyun performansını etkilermi?

Olmaz, sadece oyunun açılma ve yükleme süreleri artar.
  4. A

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

220TL ye 40*40 R5 5600 için aldım. İtopyadan gelen macun ile duruyor bakalım nasıl olacak. Termal macunlardan çok anlamıyorum
  5. A

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Masaüstü PC CPU için uygun mudur? Hangi boyutlar tercih edilmeli
  6. A

MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Kredi kartını çıkarıp ürünü aldıktan sonra iptal etsek herhangi bir ücret kesintisi olur mu? Kart aidatını alırlar mı?
  7. A

Kafa Dağıtmalık Hikayeli Oyun Önerisi

Teşekkür ederim hocam sanırım Hellblade ile başlayacağım. 1749330327 Hocam bunlar serinin devam oyunları değil mi? Kopukluk yaşamam mı?
  8. A

Hocam Uncharted oyunu daha önce oynamadım. Direk pc ye çıkan oyunu oynasam çok eksik kalır mı?
  9. A

Dostlar selamlar. PC oyunlarına sardım bu aralar eskiden hiç oynamazdım. Bu alanda yeniyim. RDR2 yi bitirdim herkes kadar bağlanamadım ama beğendim. Daha sonra TLOU1 ve TLOU2 yi bitirdim ve bayıldım. God of warı açıkçası hiç beğenemedim. Şimdi oynayacak oyun bakıyorum fakat bulamıyorum...
  10. A

CPU Soğutucu önerilerinizi bekliyorum

Dostlar selamlar sistemim R5 5600 Asus A520M-K Asus Dual 4060 Vento VG20A-650W kasa Sistemi yaklaşık 8 aydır stok soğutucu ile kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Autocad gibi programlar kullanıyorum. F/P ürün önerilerinizi bekliyorum
  11. A

KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)

İtopyadan hazır sistem almıştım fakat SSD yazma hızı düşük çıkıyor. 3 kere test ettim 1600 mb yazma denmesine rağmen 835 civarı çıkıyor. Acaba bende mi sorun var?
  12. A

En Rahat kulaklık önerisi acil yardım

Benim içinde aynı hocam bende sadece rahat olmasını istiyordum. Sesi bile umrumda değildi. Genelde Cloud 2 önerdi herkes ama maalesef fiyattan dolayı alamadım. Ben hepsiburada yurtdışı ürünlerinden 1050₺’ye Razer Blackshark V2 X aldım. Rahat diyorlar umarım üzmez YW-BC Razer Blackshark V2 x...
  13. A

Hazır sistem kablolama sorunu

Dostlar selamlar, Yıllarca laptop topladım ve ilk defa kendime hazır sistem toplama bilgisayar aldım. Amd ryzen 5 5600 Asus Dual Rtx 4060 Asus A520m-k G skill 3600mhz 8gbX2 Kioxia m2 ssd (1700mb/1600mb) İtopya’da 16.000₺ idi 9 taksit yapıp 19400₺’ye aldım Fotoğrafta göründüğü gibi 6pinli ve 2...
  14. A

Çözüldü✓ Hazır sistem bilgisayar wifi gözükmüyor

Hocam internetim 100mbs 150₺ bantlarında olan ürünlerden alsam sorun yaşar mıyım
  15. A

Bu ihtimal hiç aklıma gelmedi. Teşekkür ederim. Keşke anakartımı yükseltseydim. Aparat öneriniz var mıdır?
  16. A

Selamlar, itopya tarafından aldığım hazır sistemde sadece ethernet gözüküyor. Wifi sürücüsü de yüklü değil. Win11 kurulumu tamamladım fakat yine düzelmedi. Güncellemeler tam. Bilgisi olan var mıdır? Ryzen 5 5600 Rtx 4060 Asus A520M-K
Geri