Arama sonuçları: *

• Users: ErzaScarlet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ErzaScarlet

Televizyon Önerisi Kararsızlık

O halde gönlüm ondan yana madem fark var :)
  2. ErzaScarlet

Nedeni ile açıklarsanız çok sevinirim
  3. ErzaScarlet

Selamlar. 55pus8909 mu almalıyım yoksa 55pml9009 mu almalıyım arkadaşlar?
  4. ErzaScarlet

TV ÖNERİSİ/TAVSİYESİ

Fiyat bandı en fazla 30k arkadaşlar
  5. ErzaScarlet

TV ÖNERİSİ/TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar. Tv almak istiyorum 55 inç ve üzeri öneri/tavsiye verir misinz?
  6. ErzaScarlet

Monitör tavsiye/öneri

En fazla 10k çıkabilirim
  7. ErzaScarlet

Monitör tavsiye/öneri

Merhaba arkadaşlar rx 6700 xt ve ryzen 7 5700x var bu sistem için monitör tavsiyesi/önerisi verir misiniz?
  8. ErzaScarlet

❌İndirim Bitti! İndiegala, Valhalla 67 TL, İmmortal Fenyx 40 TL

Sanırım öyle olucak hocam hiç bir türlü aktifleştiremiyorum mail attım bekliyorum :(
  9. ErzaScarlet

baktım hocam her yere ama yok oyun zaten keyide gözükmüyor aktifleştir yazısı var tek ondada ubisoft hesabını bağlamaya calısıyorum olmuyor inanın bana yapmadığım şey kalmadı telefondan dahi denedim bir türlü aktifleştiremiyorum
  10. ErzaScarlet

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşadım voidu'dan oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor bağlanmıyor ubisofta sonra geri atıyor e posta şifreye key gözükmüyor aktifleştir diyorum sürekli ama olmuyor nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?
  11. ErzaScarlet

Voidu Ubisoft Oyun Hesabıma Gelmedi

Hocam indiegala'dan assassins creede alsam key mi veriyor yoksa ubisoft hesabına mı bağlatıcaz voidu gibi 1700834802 ben de yaptım aynısını bekliyorum dostum ya
  12. ErzaScarlet

🔥İndirim Assasin Creed valhalla 175 TL

Arkadaşlar sorun yaşıyorum dün oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor nasıl halledeceğiz yapacağız? ubisoft hesabına girmiyor tekrar id şifre bölümüne atıyor keyde gözükmüyor aktifleştiremiyorum
  13. ErzaScarlet

🔥İndirim Ubisoft oyunları Voidu'da dip seviyede. Far Cry 6 / AC Valhalla 67 TL 🔥🔥

Arkadaşlar sorun yaşıyorum dün oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor nasıl halledeceğiz yapacağız? ubisoft hesabına girmiyor tekrar id şifre bölümüne atıyor keyde gözükmüyor aktifleştiremiyorum
  14. ErzaScarlet

Voidu Ubisoft Oyun Hesabıma Gelmedi

Hocam aynı sorunu ben de yaşadım oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?
  15. ErzaScarlet

Voidu oyun aldım aktifleştiremiyorum

Arkadaşlar merhaba voidu assassins creede aldım siparişlerimden aktifleştir diyorum ubisoft hesabına geçiyor id şifre giriyorum sayfa yenileniyor karanlık oluyor beyaz oluyor welcome falan yazıyor devam diyorum sonra yine id şifre bölümüne atıyor hiç bir türlü etkinleştiremiyorum oyunu keyde...
  16. ErzaScarlet

1k bütçe ile klavye arıyorum

Arkadaşlar bütçem en fazla 1k bilek destekli klavye arıyorum
Geri