Arama sonuçları: *

• Users: okan2k
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Monitör içn Dpi kablo önerisi

Arkadaşlar VG258QM 280 Hz monitör kullanıyorum. DP kablosu almak istiyorum, iki ürün arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Ekran kartım Asus RTX 4060. https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-entdp1218-vesa-sertifikali-displayport-1-2-kablo.html...
  2. O

Türk Telekom Valorant Paket Kaybı Sorunu

cgnat havuzundan çıkarak sorununuz düzeldi mi ? packet loss
  3. O

Elektriksel İnput Lag Sorunu - Akım Korumalı Priz Önerisi

Yani kardeşim bu işler çok yordu sorunu elektrik veya pcde değil internette arıyorum. internet bile değiştim vdsl gerçi ama fiber olsaydı ne değişirdi bilemiyorum pingim düştü fakat yine netcode hatası var hissediyorum, net cafede oynadım evde oynadığım kadar yorulmuyorum bariz bi yavaşlık var...
  4. O

Türksat Kablonet'den Türknet VDSL geçiş

evet kardeşim hız muhabbetinde sıkıntı var çevremde arkadaşlarımda şikayetçi lanse etmeme gerek yok öyle, 2 defa arıza kaydı açtım ayrı ayrı ikisinde de gelmediler ? 3 tane modemleri var yan odadan çekmiyor illa router almak zorundamıyım ?
  5. O

paket olduğunu biliyorum sıkıntı yok fakat 6 yıldır kullanıyorum modemi değiştirmeye acizler, türkneti de herkes övüyor beğenmezsem de yine kablonete geçebilirim türknette taahüt yok
  6. O

yeni kutu mu çektiler binana
  7. O

İstanbul 1758303613 Kablonet kullandığım süre boyunca kopmalar yaşamadım ama hep bir gecikme hissi var, onun dışında evde modem eski olduğu ve 20mbps düştüğü içinde geçmek istiyorum
  8. O

Merhabalar, Kablonet taahütüm 2 ay sonra bitiyor binamda kablonetin kutusu var ve internet koaksiyonel kablo ile geliyor. DOCSIS alt yapısını kullanıyorlar, verdikleri modem çok eski ve anlaşma gereği internet hızı akşam 7-12 arası 20mbps hızına düşüyor. Türknet'e geçiş yapmak istiyorum sizce...
  9. O

Yeni Kurulan Sisteme Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar AM4 ten AM5 e geçtim dolayısıyla anakart işlemci ram soğutucu değişti. Kablolamada bir yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar çalışıyor fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor Anakart MSİ B850 gaming plus, bios dan olduğunu düşündüm öncesinde flashbellek hazırlamıştım taktım...
  10. O

9800X3D İşlemci Anakart Bağlantı Nasıl Olmalı

Soru şu cpu girişe sadece 8 pin taksam yeter mi, anakart yarın gelecek kablolamayı anlamaya çalışıyorum
  11. O

9800X3D İşlemci Anakart Bağlantı Nasıl Olmalı

Arkadaşlar merhaba, Anakart cpu güç girişi için 8+8 pin bulunmakta alacağım işlemci 9800X3D Sadece 8 Pin takılırsa ne olur ? İkisini de mi takmam gerekiyor. Ekstra olarak Sıvı soğutucu Arctic Liquid Freeze 240 Aldım 3 Kablosu var, yanlış yapmamak için bu anakarttaki bağlantıları ne olmalı ...
  12. O

MSI B850 Anakart için DDR5 Ram Önerisi

kral marka takıntım var biraz güzel anakart ama alacağım bi anakart modeli değil 1740856057 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBRJ63RT/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1DBLD0ZJMTUXX&psc=1 bu ürün anakart için uyumlu mu sitesinde bulamadım
  13. O

9800X3D İçin Anakart Önerisi

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler 2 model arasında kaldım. Birisini seçeceğim. MSİ X870 GAMING PLUS MSİ B850 GAMİNG PLUS
  14. O

anakart ne alacağımı bilemedim, gigabyte dışında ne önerebilirsiniz 7-12k arası 1740814756 oc yapmayacağım ama ileriye dönük olsun istiyorum 9800x3dyi kaldıracak gerekirse tak çalıştır benim için iyi olur, düşük model anakartta performans düşüklüğü yaşamak istemiyorum
  15. O

MSI B850 Anakart için DDR5 Ram Önerisi

Ram önerisi alabilirmiyim. İşlemci 9800X3D olacak Alacağım anakart : MSI B850 GAMING PLUS RAM olarak CL Değeri düşük olsa yeter aydınlatma önemli değil bütçe 3-6K arası
  16. O

b850 anakartta 9800x3d yi tak çalıştır yapabilirmiyim bios güncellemeden ? Ve bu anakart için hangi ram'i önerirsiniz.
  17. O

Arkadaşlar merhaba, 5600x Kullanıcısıyım, yakında 9800X3D AM5li sisteme geçmek istiyorum. Anakart olarak orta segment bir şey istiyorum. Bütçe 6-13k arası anakart tavsiyelerinizi alabilirim. Tomhawk'larda sıkıntı olduğunu okudum onun dışındaki önerileri alabilirim. Ram olarak Patriot...
  18. O

Kablonet İnfinity401 için Yazılım Destekli Router Önerisi

Keenetic Sprinter AX1800 ürünü biraz daha bütçeme uygun bunda da SQM dediğimiz olay var mı ?
  19. O

Merhaba bu routera openwrt yüklenebiliyor mu asıl sorunum bufferbloat. Sorunumu çözer mi bu yoksa xioami 4 almayı düşünüyorum
  20. O

Arkadaşlar kablonet Docsis altyapıysa sahibim. Modemim İnfinity 401, bufferbloat sorunum var yazılım destekli Keenetic marka router önerisi alabilirmiyim. Uyumlu direk taktığımda bridge modunda kullanıp ayar yapabileceğim bir router olmasını istiyorum. Yazılımlardan çok anlamıyorum yeter ki...
Geri