Arama sonuçları: *

• Users: mrtcn085
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

4.5K-5K Bütçeye Uygun Monitör Önerileri

Asus monitör kullanıcılarından çok şikayet alıyorum. Bir kaç ay sonra çok sıkıntı yaşayan var. MSI MAG 256F aldım, çok memnun kaldım.
  2. M

Yardım 0 GHOSTING MÜK. monitör önerisi

MSI ' a güvenmeyen tek seni gördüm hocam garip
  3. M

monitör bugün geldi Msi Mag 256F 180hz 25 inç, Tüm testleri yaptım kusursuz ve 1 el valo girdim, bu fiyata muazzam kalite. Vesa destekliyor bu arada, ben 4.200 e hemen arkamdan fiyat yükselmiş biraz. Almanı tavsiye ederim. Ultra Hd çözünürlükte 120 hz destekliyor laptoptan bağladım. ps5 falan...
  4. M

Direksiyon Sınavı Ani Fren

İlk fren hemen arkasından debriyaja basacaksın. ilk debriyaj sonra fren yaparsan fren tepkimesi geç olur. Bunu illa hocaların belirtmiştir veya öyle durum olursa belirtir. Fren dediği anda yapıştır gitsin.
  5. M

eğer valorant tarzı fps oyunlar oynuyorsan 27 önermem. Ama hikaye oyunları falan oynuyorsan düşünebilirsin. Daha keyifli olur. 1734456732 Valla saat 4 te kargoya verildi mesajı geldi yarım saate kargoya verdiler. 3 güne anca gelir gibi.
  6. M

Buraya atiyim belki almak isteyen olur. https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-mag-256f-1920x1080-fhd-16-9-flat-ips-180hz-1ms-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00006X87UY?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K Hem sepette cüzi bir indirim yapıyor hem de biraz chip param vardı bankada onla birlikte 4.200...
  7. M

doğrudur 4.200 e aldım bir kaç saat önce. Ve her türlü yeterli bir monitör. Çok fazla anlamam ama bu fiyata bence gayet iyi. Hz beklentini bilemiyorum tabi ki bana 180 yetiyor. E sporcu olma hayalim veya 10k monitöre verecek bütçem yok ne yazık ki. :)
  8. M

msi mag 256F aldım bugün ve her yerde kusursuz olarak bahsediliyor. Geldiği zaman test yapıp gelişmelerden haber veririm istersen.
  9. M

MSI MAG 256F Monitörü alınır mı?

Bütçe kısıtlı olduğundan çok açılamıyorum. Fps oyunları oynuorum. Ve bunu alınca vesa ayak buna uyar mı acaba bu konudada akıla ihtiyacım var. Hiç kullanmadım monitör. Laptop kullandığım için...
  10. M

MSI Mag 256F bakıyorum şimdi. TUF serisine bulaşmayın diyor herkes.
  11. M

MAX 5K YA kadar bütçe çıkabiliyorum hatta 4.5k falan bütçem. Ve monitör almak istiyorum. Uzun ömürlü olsun. Fps oyunları oynuyorum genelde valorant ağırlıklı. Aklımda şu monitörler var tavsiyelerinizi bekliyorum...
  12. M

5K Fiyat bandında Monitör önerir misiniz..

Fps oyunları oynuyorum büyük çoğunluk (valo,cs vs...) Nadiren hikaye oyunları oynuyorum. fiyat olarak 5 in üstüne çok çıkamıyorum.
  13. M

Videodaki müziği bulamıyorum

TARAYICI EKLENTİNE SHAZAM YÜKLE DOSTUM TÜM SESLERİ BULURSUN
  14. M

3000 tl pivot monitör önerisi

https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434 PİVOT VARMI BİLMİYORUM BAKABİLİRSİN ARAŞTIR Bİ 6K DAN DÜŞTÜ KAÇIRMA
  15. M

DİSCORDDA DOLANDIRILDIM GEL GEL

Yani bu konularda normalde acırım daha liseli ailesinin maddi durumunu bilemiyorum. Açıkcası üzülüyorum tazminat,cezaevi durumu olacak gibi gözüküyor. Ama hesabı geri aldığımda yazılan mesajları görünce gerçekten ciddi ders almaları gerektiğini düşünüyorum. Artık bıktım. Bu kadar düşüncesiz...
  16. M

Discordda dolandırıldım

Selam arkadaşlar, dün gece saat 01:00 da dolandırıldım. Discord hesabım çalınmış 2 faktör olmasına rağmen nasıl çalındı akıl işi değil Google auth. İle koruma vardı. Olaya gelelim. Saat 1 de yataktayım uyuma evresine geçeceğim telefona mesaj geldi zira*t bankası 9.99 dolar çekimi için şifre...
  17. M

DİSCORDDA DOLANDIRILDIM GEL GEL

Selam arkadaşlar, dün gece saat 01:00 da dolandırıldım. Discord hesabım çalınmış 2 faktör olmasına rağmen nasıl çalındı akıl işi değil Google auth. İle koruma vardı. Olaya gelelim. Saat 1 de yataktayım uyuma evresine geçeceğim telefona mesaj geldi zira*t bankası 9.99 dolar çekimi için şifre...
  18. M

İnterneti 5GHz ve 2.4GHz olarak ayırma

Hocam nasıl hallettin bi yardımcı olabilecenmi
Geri