Arama sonuçları: *

• Users: Mert3333
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Hepsiburada Şimdi al Şubat'ta öde kampanyası nasıl işliyor ?

Hocam Arkadaşın dediğine göre Şubat ayına kadar kartın limitinden düşüyormuş o yüzden yüksek ihtimalle şimdi alamayacağım.
  2. M

yanlış hatırlamıyorsam 50 bin limiti vardı kartın benim sepet 40 bin şuanda muhtemelen sıkıntı çıkartır bana. yanıtladığın için teşekkür ederim hocam
  3. M

Hocam son soru olarak Kartın limitinin düşmesi bana ne gibi eksisi olur? Kredi Kartı işlerinden pek anlamıyorum..
  4. M

Hocam Bendede Kampanyada geçerli olan Maximum var 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 6 taksit mevcut alışverişi yaparken işaretlediğim yerden mi yapmam gerekiyor ? 1699131867 Peki Hocam şubat ayına kadar her ay ek ücret v.s karttan alıyor mu ?
  5. M

@Erenaek Hocam Senin geçmişte bu konu hakkında açtığın konuyu gördüm. konu hakkında detaylı bilgilendirirmisin
  6. M

hepsipay limiti kullanmadan da alışveriş yapılabiliyor şuanda kredi kartı kullanarak.
  7. M

İyi akşamlar Hepsiburada'nın şimdi al şubat'ta öde kampanyasınından taksit ile laptop almayı düşünüyorum Maximun kart kullanarak fakat ödeme ve sonrasındaki süreç hakkında çok bilgi bulamadım. Sürecin nasıl işlediğini, karttan para çekip çekmediğini ve alışveriş sonrası karttan bir şey eksilip...
Geri