Arama sonuçları: *

• Users: cielistaken
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

ingilizce e-kitap türkçeye nasil çevrilir

Merhaba okudugum bir yazarin pandemi doneminde cikarmis oldugu bir kitap var ancak İngilizce olarak ve sadece PDF olarak satiliyor ve ben İngilizce okumak istemiyorum oturup cevirisinede ugrasmak istemiyorum kitabi çevirmenin kolay bir yolu var midir ücretsiz veya ucretli fark etmez eger bu isi...
  2. C

Mikrofonu gercekten iyi olan kullanisli bir kulaklik

gunluk hayatta kullanilir mi
  3. C

Mikrofonu gercekten iyi olan kullanisli bir kulaklik

şimdi arkadaşlar normalde çok para bayılmıcak olsam alır geçerdim birini ama bilmeden bayılmak istemediğim için konu açtım öncelikle ekipman kalitesi bilgim yok sağdan soldan dolma bilgilerle kafam kazan oldu o yüzden buraya geldim ilk olarak kafamdaki model steelseries arctis 7p+ modeliydi bi...
  4. C

Çözüldü✓ cpu 100 oluyor ve fanlar çok ses çikariyor

kolay gelsin tesekkur ederim yardimin icin icim rahatladi normal falan diyince iyi forumlar
  5. C

bu arada normalde alacagim pc o'ydu benimde ama arkadaslarim sen yeni nesil oyunlar oynucaksin 4050 yerine 4060 olani al demisti o yuzden bunu almistim
  6. C

cok tesekkur ederim kusura bakma sinir ettiysem teknik bilgim yok sadece fan sesi korkuttu bide pc yeni oldugu icin panik yaptim
  7. C

degerlerine baktim zaten benimde ekran karti 75° oluyor islemcisi benimkinden bi tik iyi bu adaminki o yuzden 50 derece falan benimki ayni ayarlarda 65 70 derece oluyor
  8. C

1699257982 bende dlss ve rtx kapatirsam evet ayni degerleri aliyorum ben dlss ve rtx acmistim kapatmalimiyim
  9. C

acabilecegim herseyi actim ve ekran karti 85 derecelerde fps 100-110 bandinda
  10. C

tesekkur ederim fan sesinden korkup kapatmistim pc daha 1 gunluk oldugu icin 1699256661 bazen 70 - 80lere dusuyor cpu ama 100 gordugu zamanlarda oluyor
  11. C

Cyberpunk kurup actim ama acar acmaz görev yoneticisindeki cpu 100 oldu ve acayip fan sesi çıkatmaya başladı (laptopun altı kapalı değil ve yerden yüksekte) herhangi bir fps sorunum yok ancak oyunu en dusuk grafiklerede alsam en yuksek grafiklerede alsam cpu sık sık 100 oluyor arkadaslarim bunun...
Geri