Arama sonuçları: *

• Users: EmreS351
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Bios Ekranı Boot Sorunu

Bios Ekranında Format Atacağım USB Boot Menüsünde Görünmüyor
  2. E

Bios Pili Sonrası Sol Yukarıda Tire

Beyler Bi Emanet Bir Bilgisayarda Bios Pilini Sök Tak Yaptım Sol Yukarıda Alt Tire Yan Sön Yapıyor Biosa Bile Ulaşamıyorum
  3. E

Öneri Arkadaşlar Bu Sisteme Ekran Kartı Lazım Fiyat Performans

İntel İ7-4790K İşlemci 16 GB Ram MSİ Z97GAMİNG3 anakart Buna Uygun F/P Ekran Kartı Lazım Ucuz Ama İşlevi Büyük bir şey Lazım Valorant Ets Vs Oynayacağım
  4. E

Yardım PSU ses çıkarıyor Ama Fan Dönüyor

Arkadaşlar Bilgisayarı Açıyorum CPU Fanı Ses Yapıyor Ama İşlemcinin Fanı Vs Dönüyor Ama Monitöre Görüntü Gelmiyor ve İlk Açtığımda İşlemci Fanı Hızlı Çalışıyor Sonra Yavaş Yavaş Yavaşlıyor Öyle Kalıyor
  5. E

Öneri Fp Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar Valorant Ets vs Oynatacak en az 144 Hz fiyat performans bir monitöre ihtiyacım var
  6. E

Öneri Ekran kartı önerir misiniz?

En fazla 6000 lira olan bir ekran kartına ihtiyacım var işlemci AMD 5500 iyi akşamlar
  7. E

Linux Driver kuramıyorum

ilk defa linux kullanıyorum ve Driver kurmayı bilmiyorum ve ekran kartının driverini bulamıyorum yardımcı olur musunuz
  8. E

MX Linux Wine Kurarken Hata

İlk defa linux kullanıyorum ve exe dosyası açması için wine diye bir uygulama gördüm onu yüklerken böyle bir hata alıyorum işletim sisteminin alt tabanı debian
  9. E

Biçimlendirme hatası Usb

10. E

Biçimlendirme hatası Usb

Sandisk 32 GB
  11. E

Biçimlendirme hatası Usb

Çözüm yolu hiç yokmu
  12. E

Biçimlendirme hatası Usb

Beyler USB yi kullanıyordum tak çıkar yaptım ve bana F sürücüsünde ki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli diyor biçimlendir diyorum tam biçimlendirecek kendi kendine sök tak sesi geliyor ve biçimlendirilemedi hatası veriyor acil yardım lazım
  13. E

İnternete Bağlanmıyor

Realtek RTL8139/810x Ailesi Fast Ethernet diyor güncel 1702482956 Realtek RTL8139/810x Ailesi Fast Ethernet Güncel
  14. E

İnternete Bağlanmıyor

Eski Bilgisayara win7 home basic kurdum 1702480748 Yanıyor
  15. E

İnternete Bağlanmıyor

İnternet Kablosunu Bağladım Ancak Çalışmıyor Hiçbir Ağa Bağlı Değilsiniz Diyor Modemin Üzerinde WAN diye bir giriş var ve 4 tane sarı internet girişi var Nasıl Yapıcam Yardım
  16. E

PCI Modem Nedir Ve Kod 28 Hatası Veriyor

PCI MODEM diye bir şey var Aygıt Yöneticisinde Diğer Aygıtların İçinde Kod 28 Hatası Veriyor Bu Nedir Ve nasıl çözerim
  17. E

İnternet Bağlanmıyor

Diğer Aygıtlarda Pcı Modem Var Onu Güncellenimiyor Diğer her şey güncel
  18. E

İnternet Bağlanmıyor

Arkadaşlar Eski Bir Bilgisayarıma Win7 attım ama İnternete bağlayamadım Ağ Tanımlanamadı diyor birde aygıt yöneticisinde Pcı Modem Kod 28 hatası veriyor
  19. E

Beyler Ets 2 Oynatacak Fp PC Lazım

Beyler Bana ets 2 yi rahat oynatacak bir sistem lazım çok bilmiyorum sistem toplamayı Fiyat 10-15 arası şimdiden teşekkürler 👍
  20. E

Bugün hava soğuk muydu?

İzmir Tire Kar Soğuğu Vuruyor
Geri