Arama sonuçları: *

• Users: -Mehmet-
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. -Mehmet-

Windows 11 Artık Android Uygulamaları Destekliyor ?

Google play'in windows emülatörü yıllardır var zaten. Clash royale'i genelde bilgisayardan oynuyorum, sen yeni mi gördün :D
  2. -Mehmet-

FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

https://ulugames.com.tr/products/ulugames-reload-wireless-mouse?variant=43907061710957 https://ajazzturkiye.com/products/aj159-pro-kablosuz-3-modlu-8-000-hz-26-000dpi-oyuncu-mouse-paw3395-sensor-rgb-sarj-istasyonu...
  3. -Mehmet-

Zoko Amiral 2150TL n11 !

Vida derdi olmaması gerçekten çok iyi olay, bütün markalar bu menteşe sistemine geçmeli. Darkflas kasalarında kullanıyor hep ya menteşeli ya da sürgülü camları. Bunu da onlar üretiyor sanırım.
  4. -Mehmet-

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

baba hala tutuklanmadıysa tutuklanmalı, silah namustur. Silahını çocuğun erişebileceği ve kullanabileceği şekilde saklamak büyük sorumsuzluk ve mesleğe hakarettir. Bakan istifa edene ve kurum bu güvensizlik sorununa kesin ve kalıcı bir çözüm getirene kadar öğretmenler süresiz iş bırakma eylemi...
  5. -Mehmet-

3000₺ Teleskop önerisi

Çok sevindim güle güle kullan. Bundan sonra çektiğin fotoğrafları buradan paylaşırsın artık bizde bakarız:widepeepo:
  6. -Mehmet-

Avatar The Legend Of Aang Sızdırıldı !

Teliflemişler direk kontrol ettim. Hesabın ismini vermeyeceğim :kekw: Sızıntı bildiğim kadarıyla mailin yanlış bir kullanıcıya gönderilmesi ile oluyor, yani teknik olarak suçlu stüdyonun kendisi aslında.
  7. -Mehmet-

Valla bende üzüldüm adamlara, çok uzun süre uğraşmışlar üstünde, bütün yatırım uçtu gitti. Para kazanamadan leaklendi. Ulan nickelodeon :kekw:
  8. -Mehmet-

Bilmiyorum ama filmi e posta ile göndermek büyük acemilik :kekw:
  9. -Mehmet-

Popüler animasyon serisi Avatar'ın yeni filmi stüdyonun bir hatası sonucu sızdı ! Bir kaç gündür sızdığı iddia edilen filmin tamamı az önce twitter'da bir hesap tarafından paylaşıldı ! Fragmanı bile yayınlanmayan, çıkmasına 6 ay süre olan filmin paylaşılması sonucu twitter şuan yıkılıyor :D...
  10. -Mehmet-

Forumdan Normal Foto Ekleme Ozellıgımı Kaldırıldı?

Geçici olarak kapalı. https://forum.donanimarsivi.com/konu/forum-uzerindeki-degisiklikler-yenilikler.4079/page-8#post-10983001 1776134835
  11. -Mehmet-

Cpu soğutucu taktım fakat çok büyük gibi

hocam tek kule alsaymışsınız o zaman, çift kulelerde normal bir durumdur o. Değme durumu varsa fanı biraz yukarı çekin, telli yapıda zaten.
  12. -Mehmet-

Cpu soğutucu taktım fakat çok büyük gibi

sorun ne anlamadım? Olması gerektiği gibi gözüküyor.
  13. -Mehmet-

Kola Müdavimlerine Bir Sorum Var?

Light babadır bizim için, hem de litresi 50 tl🤌
  14. -Mehmet-

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 sistemde bilgisayar yeniden başlatılıp duruyor?

gamegaraja ulaş sen en iyisi. Geri alıyorlarsa alırlar.
  15. -Mehmet-

Ryzen 5 7500F & RTX 5070 sistemde bilgisayar yeniden başlatılıp duruyor?

expo kaynaklıysa ram uyumsuzluğu falan mı acaba
  16. -Mehmet-

Kola Müdavimlerine Bir Sorum Var?

Hiç içmedim, yerden yere vuranı da var çok seveni de. Prime da tr ye geliyormuş bu arada, gelsin denemek istiyorum :D
  17. -Mehmet-

3000₺ Teleskop önerisi

Yorumlarda çekilmiş görseller var hocam, giriş seviye amatör bir teleskop. https://www.hepsiburada.com/celestron-powerseeker-50az-teleskop-50x600mm-p-SPORCL21039-yorumlari 1776105204 celestron yerine bakılabilir. Bence teleskop almışken 10 15k gözden çıkarıp aşağıda ki gibi aldığına değecek...
  18. -Mehmet-

3000₺ Teleskop önerisi

3000 liraya pek kaliteli teleskop bulamazsın, çoğu çocuk oyuncağı oluyor. Ben paranı biraz daha biriktirmeni öneririm, yok ben illa şimdi alacağım diyorsan alabileceğin tek model indirime girmişken Calestron...
  19. -Mehmet-

TopSolid Kullanan var mı?

Bir yakınım için sistem alacağız, TopSolid programını kullanıyormuş. Kullanan arkadaşlar varsa bir kaç sorum olacak, kullanan varsa yazarsa çok sevinirim.:peepokalp:
  20. -Mehmet-

BİOS GUNCELLEMESİ YAPARKEN BİLGİSAYAR KAPANDI VE DAHA DA ACİLMADİ

Bios güncellenirken kapatmak çok sıkıntı iş. Keşke bi bellek ayarlayıp yapsaydın.
Geri