Arama sonuçları: *

• Users: -Mehmet-
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. -Mehmet-

Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı

az bakayım dedim fiyatlara da 55k falan hocam gözünü seveyim, bu paralar verilir mi eski model yenilenmiş telefona, öğrencisin az bi para da değil. Sıfır S25 Edge, Nubia z80 ultra, S26 bulursun o fiyatlara. Taksiti de alışveriş kredisiyle mi yoksa normal kredi mi çekerek çözersin bak artık.
  2. -Mehmet-

Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

premium sayfasında kod aldığında altta yp'ya katıl yazıyor, o butona tıkladığında seni kampanya sayfasına gönderir. Başka yerden giremezsin.
  3. -Mehmet-

Valve'nin Vr Seti Satışa Çıktı!

VR'da cyberpunk oynayamayacaksam alınmaz çok para
  4. -Mehmet-

🔥İndirim Amazon 3 Al 2 Öde (Market Ürünleri)

old spice ve axe'de falan da çalışıyor sanırım. p&g kampanyalarını falan birleştirince tek parti ürün fiyatına yıllık bakım ürünü falan dizersiniz herhalde :D
  5. -Mehmet-

Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Dün alayım diyordum unutmuşum hocam, hatırlattığın için sağol:peepokalp:
  6. -Mehmet-

Cashback Olan Uygulamalar Neler

ON dijital çok duyuyorum bu aralar bi araştırmak lazım. Migrosta da indirim oluyor sanırım. Kullanan var mı forumda?
  7. -Mehmet-

1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

NETGL Sonuçları geldi, tek arz olduğu için katılım bir miktar artmış (652.353) , bireysele maksimum 57 lot verilmiş. @GrkemCkn
  8. -Mehmet-

🔥İndirim Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

bunun duş jeli var bende, kokusu beni pek sarmadı. Tatlı koku seviyorsanız rockstar, ferah koku seviyorsanız whitewater öneririm.
  9. -Mehmet-

Öneri Hangi Anakartı Almalıyım

https://www.itopya.com/nzxt-n7-b850-8000mhzoc-ddr5-soket-am5-wifi6e-m2-hdmi-beyaz-atx-anakart_u34037
  10. -Mehmet-

Tera kap geldi, pusula açıklamasıyla paralel. Şimdilik safe. 1789241425 bir şey olmaz hocam, tera için rehavete kapılmaya gerek yok.
  11. -Mehmet-

Açıklama geldi süreç aynen devam ediyor demiş pusula, ama Tera'nın ağzıyla konuşuyormuş gibi garip bir açıklama, adamların adına konuşup etiketleme falan garip geldi. Bi bit yeniği çıkarsa şaşırmayın.
  12. -Mehmet-

Ben yeni yatırımcıyım hocam, fonları kastediyorsan ben fonlara pek yatırım yapmadığım için mantığına o kadar hakim değilim. Ama benim anladığım dolaşımı düşük hisselerin takasını büyük oranda toplayıp uçuruyor, bu sayede getiri aşırı yüksek olabiliyor ama fon yoğunluğu hisselerden oluştuğu için...
  13. -Mehmet-

pek geçecek gibi durmuyor hayırlısı diyelim :kekw:
  14. -Mehmet-

olum pusula portföy yöneticisi kaçmış diye haber çıktı noluyor :kekw:
  15. -Mehmet-

🔥İndirim 649 TL - Metal Şanzıman Çift Akülü Şarjlı 24 Parça Akülü Vidalama Matkap

bilgisayar söküp takma için fazla mı olur bu :D
  16. -Mehmet-

Kitaplığı Hazır Almak mı Daha Uygun Kendimiz Yaptırmak mı

Mobilyacılar her türlü daha fazla fiyat çeker. İnternet satışları direk üreticiden geldiği için daha uygun oluyor. ben bir kaç yıl önce şu kitaplığı almıştım1200 liraya memnunum. Fakat sabitlemek gerekebilir halı varsa. Çok ağır bir şey olmadığından depremde falan sallanabilir. İnternetten...
  17. -Mehmet-

43 lot girdim, kapandı talep toplama.
  18. -Mehmet-

🔥İndirim Colorful Cvn Z890 Ark Frozen V20 Ddr5 8400mhz 7.999 TL

nzxt 1789153866 tertemiz mükemmel fiyat ama intel kullanan az, o yüzden dibin dibi fiyatlar :D
  19. -Mehmet-

Kalıcı Ücretsiz 3 Adet Amazon Prime ve 2 Adet Epic Games Ücretsiz Oyunlar

girip almaya üşendim benlik oyunlar değil. Önceden fazla fazla büyük oyun verirlerdi normal zamanlarda, bütçeyi kıstılar herhalde :D
Geri