Arama sonuçları: *

• Users: Berk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Bir Epic Games Hesabında 2 Rockstar Hesabı Kullanılır mı ?

Ben arkadaşıma vermiştim Hesabımı gta oynasın diye ben hiç yükleyip oynamamıştım kendi e postasıyla girmiş ilk kez sonra o sildi oyunu kendinden hesabımdanda çıktı ben yükledim pcye benim rockstar Hesabımı kabul etmedi giriş için Epic games te girdiğin e postayla bütünleşiyor hesap baska hesapla...
  2. B

Laptop klavyesine su döküldü ne yapmam lazım

Laptop Yeni değilse garantisi yoksa kendin vidalarını vs acıp içini komple soğuk ılık arası kurutma makinesiyle kurutup geri tak
  3. B

15K(biraz aşabilir) bütçe Full setup pc toplama

setup falan bilmemde 18-19 a 4060 lı kasa alabilirsin biraz daha para denkleştir monitör klavye mouse dahil değil bu fiyata
  4. B

Lenovo Y27 30 165 hz monitör alınır mı?

eğer hala almadıysan alınır suan kullanıyorum kendi hoparlörleride gayet yeterli
  5. B

Lenovo Legion monitör iyi midir?

Şuan 27 inç olanını kullanıyorum yeni aldım gayet güzel monitör kendi hoparlörleride oldukça kaliteli ve yüksek ses veriyor Çerçeveleri ideal incelikte hareket kabiliyeti yüksek öneririm ama aldığında ölü piksel testi yapmayı unutma yorumlarında ölü pikselli gelen çok olmuş 1718822516 15.6 inç...
  6. B

İkinci el ekran kartı alınır mı

sıfır 4070 almak yerine neden bunu alıyorsun hemde 2.el
  7. B

Bu sistem alınır mı?

sence alınır mı? knk
  8. B

45 Bin TL sistem önerisi

haklı aslında artık amd intelden daha önde özellikle intelin yeni 14.nesili falan cayır cayır yanıyor amd baya performanslı artık
  9. B

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

ilki asus laptoptu 820m mi 840m mi ne vardı sonra çalındı ondan sonraki k555l falandı 940m vardı 1-2 ay oncede 4070 li tuf a15 e geçtim
  10. B

45 Bin TL sistem önerisi

neden intelli lazım
  11. B

45 Bin TL sistem önerisi

45k ya 4060 lı pc hayatta alınmaz 4070 den aşşağı inmeyin derim
  12. B

bu ps4 slim Alınır mı?

adamın biri param güvendeyle beni dolandırmaya calısmıstı param güvende de açık olabilir çok güvenilmez bence
  13. B

Hangi̇ Laptop Alinir? 26k

ya belki edebilir bilmiyorum ama fps değerleride genel olarak kötü performanslı bir kart uygun ve içinde 4050 barındıran bir laptop almanı öneririm 1706538504 istersen bana instagramdan yaz liste var bütçeye göre alınabilecek en iyi laptopların olduğu onu atayım sana insta:zberkdmrr
  14. B

Hangi̇ Laptop Alinir? 26k

asla 3050 li bilgisayar tercih etme en kötü kartlardan biri
  15. B

f710 u önerenler neden öneriyor

paraya kıy git dualsense al aga
  16. B

Asus tuf gaming A15 2023 soğutması nasıl

oyunlarda max 76 derece görüyorum şimdiye kadar finals mk11 bf1 deadbydaylight ta sıcaklık dusuk 50-60 falan mk da da aynı finalsta ısınıyor sadece 75-76 derece o da 1706279064 ama şunuda bilmenizde fayda var coilwhine kronik sanırım bende 4070 var cızırtı yapıyor oyunlarda kız arkadasımda 4050...
  17. B

Acil anneme doğum günü hediyesi için Akıllı saat önerisi

Youtubedaki videolara bak dostum suan benimde bilgim yok pek
  18. B

yarım saat önce Türknet kurdurdum bu hızlar normal mi?

açıklayabilirmisiniz acaba sistemin 32bit kurulması ne demek bilmiyorum 1702638370 5ghz miş 1702638465 bu arada hız testine girince karşıma böyle bir şey çıktı
  19. B

mate 20 lite 200 küsüratlı Download 200 küsüratlı upload alıyorum
  20. B

modemin yanına bağladıkları fiber dönüştürücü ne için peki
Geri