Arama sonuçları: *

• Users: u3201
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Muğla'da engelliler için gezilecek uygun yerler

Merhaba seyahatte bir hobi çeşidi olduğu için buraya yazdım umarım sorun olmaz eylülde fethiyeye gideceğiz engellilere uygun tekerlekli sandalyeye uygun tercihen plaj olmayan engebelli çıkıntılı veya yokuşlu olmayan yerler var mıdır? muğlayı bilenler veya muğlalı olanlar cevaplayabilir mi ?
  2. U

Async ve defer özellikleri

async ve defer özelliğinin ikisini birden çalıştırmak mantıksız değil mi ?
  3. U

Fm 23 de takım talimatlarını kavradım ama oyuncu rolleri kafamı karıştırıyor

merhaba futbol öğrenmeye başladım ve öğrenmemi kolaylaştırmak için fm23 oynamaya karar verdim 4-3-3 DOS Geniş oynuyorum internetteki rehber videolarını izleyerek kafamda takım talimatlarını oluşturdum fakat oyuncu rollerini neye göre nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum takımımın özelliklerine göre...
  4. U

Kurs alırken nelere dikkat etmeliyim

Merhabalar 2024 yks süreciyle birlikte web tasarımı ve kodlama bölümüne yerleştim programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım ve kurs alırken nasıl bir yol izlemeliyim html için ayrı css için ayrı javascript vs.. için ayrı bir kurs mu almalıyım? yoksa tek parça...
  5. U

Bu bölümler gelir mi? gelmezse açıkta kalma ihtimalim var mı?

haklısınız 1722006451 Çaresiz olmasaydım, bu kadar kötü sıralamayla tercih yapmaya kalkışmazdım. Çünkü mecburum işsiz kalmak istemiyorum açıkçası.
  6. U

çıkma ihtimali var diyorsunuz yani işe yaramayacağını bende biliyorum sadece elimdeki imkanlar bu üniversiteleri okumamı mecbur bırakıyor beni
  7. U

Sayısal çözmekle hata ettim netlerim bu yüzden düştü. Haklısınız muhtemelen boşta kalacağım ama yine de sorup emin olayım dedim.
  8. U

1 milyon 801 bin sıralamam var. Bu bölümlerden hangisinin çıkma ihtimali varsa vardır? yoksa açıkta kalma ihtimalim var mıdır? mezuna mı bırakmalıyım yoksa, şansımı denemeli miyim? lütfen yargılamadan cevap verin.
  9. U

Dünyada gerçekten de diplomanın bir değeri kaldı mı ?

yüksek yerler ve diğer yerlerden kastınız nedir hocam?
  10. U

Dünyada gerçekten de diplomanın bir değeri kaldı mı ?

Kime sorsam diploma olmadan da bir çok işin yapılabileceğini artık bazı işlerde diplomaya bakılmadığını ve hatta diplomanın sadece resmi olarak lazım olduğunu yani imza işleri için kullanıldığını söyledi gerçekten de dünyada diplomanın bir değeri kaldı mı?
  11. U

Sosyal medyada reklam vermek

İnstagrama veya Facebook'a reklam verirken benden Amerikadan bir eyalet seçmemi istiyor Amerika dışında bir ülkeden reklam vermek mümkün değil mi yoksa rastgele bir eyalet seçersekte oluyor mu yani başımız belaya girer mi vergi ile alakalı
  12. U

Bilgisayarim bios ekraninda kaliyor

Hersey saglam gibi gozukuyor
  13. U

Nasil yapacagim?
  14. U

Merhabalar, asus bilgisayarimi actigimda, bilgisayarim otomatik olarak uefi biosa giriyor ve save and exit yapmama ragmen tekrar kapanip acilip yeniden biosa giriyor hicbir sekilde boot menuye giremiyorum hata veriyor neden olabilir acaba?
  15. U

Matematik temeli sorunsalı

matematik temeli olmayan biri günde 4 saat çalışmayla 6 ayda eşit ağırlık veya sayısal seçecek seviyeye gelebilir mi?
  16. U

Yeteneksizlik sorunsalı

Bana bakabilecek biri bulmak zor olur :D
  17. U

Yeteneksizlik sorunsalı

21
  18. U

Yeteneksizlik sorunsalı

Yazarken bir konuda cevap vermeyi unutmuşum. Hayatımın büyük bir bölümünü insanlardan izole bir şekilde geçirdim. Bu yüzden sosyal ilişkilerde oldukça çekingen bir kişiliğe sahibim ve arkadaş edinme konusunda pek iyi değilim maalesef. Bir diğer eksikliğimde bu.
  19. U

Yeteneksizlik sorunsalı

Öncelikle, tavsiyelerinizin beni mutlu ettiğini söylemeliyim. Maalesef adanada yaşıyorum, yoksa değerli fikirleriniz için sizinle tanışmayı çok isterdim.
  20. U

Yeteneksizlik sorunsalı

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, Forum da yeniyim. Yani konuyu yanlış yere açtıysam veya bir kural ihlali yaptıysam kusuruma bakmayın. Konumuza gelecek olursak, Kısacası Ben hayatta bir amacı olmayan, tembel, üşengeç derslerinde başarısız, elinden hiçbir şey gelmeyen bunun içinde çabalamaya...
Geri