Arama sonuçları: *

• Users: PurposeLesss
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Ekranımda garip dalgalanmalar oluyor ve garip git gel oluyor

Dediğim gibi eski monitörümde de benzer bir sorun yaşadığım için sorunun artık monitör kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü monitör daha 5. gününde sıfır cihaz...
  2. P

Daha yeni aldığım için içinden çıkan hdmi ile görüntü alıyorum. Onun dışında elimde uygun bir kablo yok.
  3. P

Yani anakartla ilgili bir sorun mevcut olabilir. Onu da şu sebeple söylüyorum 2.el almıştım.
  4. P

Bundan önceki monitörüm vga girişliydi onu dönüştürücü ile kullanıyordum. O zamanda ekranım gidiyordu ve sonrasında 1-2snlik karıncalanma olan gri ekran oluyordu. Onun dönüştürücüden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Şimdi yeni monitör alıp ekran hatası görünce artık canımı sıkmaya başladı.
  5. P

Gameloop emülator o oyun açık onunlayken test etmek istedim. Sadece masaüstü varken de oluyor. Şu an için sadece chrome ve masaüstünde denk geldim. Monitörü yeni aldım aldığımdan beri oyun oynuyorum herhangi bir git gel vb. şeyler olmuyor.
  6. P

Evet ekran kartından alıyorum.
  7. P

Oyun oynarken olmuyor da masaüstünde dururken veya dediğiniz gibi chrome da takılırken oluyor. Bir çözüm bulabilirsem söylerim hocam.
  8. P

Arkadaşlar bundan önce apu sistem olarak kullanıyordum. O zamanlar ekran gidiyordu ve beyaz ekran olup geri geliyordu. Şimdi yeni monitör aldım şu an bunda da böyle bir sorun mevcut bana konu hakkında bilgi verir misiniz ? Ne yapmam gerekiyor. Ekipmanlarım Anakart-Msi b450m-a pro max İşlemci-...
  9. P

Çözüldü✓ 500-600 tl fiyat bandında mouse önerisi

Kronik sorunları var diyenleri gördüm o yüzden fiyatı ne kadar uygun olsa da önyargım mevcut. 1718990297 Aradığım fiyatlarda güzel bir şey bulamadım biraz da olsa bütçe arttırmaya karar verdim. Önerilere hala açığım tatmin edecek bir mouse bulamadım. Kronik sorunlarla açıkçası uğraşmak...
  10. P

Çözüldü✓ 500-600 tl fiyat bandında mouse önerisi

Şu an msi ınterceptor ds b1 kullanıyorum. Zamanında 100tl civarı bi fiyata almıştım. Kullanırken keyifte aldım ama şu an çift tıklama veya tıklamalarda bozukluk gibi sorunlarla karşılaşıyorum.Şu an 400-500 tl fiyat bandlarında gerekirse biraz daha bütçe aşıp güzel bi mouse almak istiyorum...
  11. P

Çözüldü✓ Rx570 8 gb oc için işlemci önerisi

Teşekkür ederim. Konu öneri açısından kapanmıştır.
  12. P

O zaman 2 yorumunu ve diğer yorumları değerlendirerek 5500 bulmaya çabalayayım
  13. P

ryzen3 4100 2.el almış olsam nasıl sonuçları olur 2.eli 800tl bandında geziyor
  14. P

7-8 aydır idare etsin diye 2200g apu kullanıyordum. Şu an msi armor rx570 8gb oc aldım. İşlemcinin yetersiz kaldığını düşünüyorum. 1500-2500 bantları arasında işlemci önerilerine açığım. 2.el önerilerde olabilir.
  15. P

Çözüldü✓ 900-1000 Tl civarı kasa önerisi

900-1000 tl arası kasa önerisi istiyorum. https://www.n11.com/urun/zoko-melody-4x12cm-auto-rainbow-fanli-temper-cam-mesh-panel-gaming-bilgisayar-kasasi-19455186?magaza=trbilgisayar...
Geri