Arama sonuçları: *

• Users: TAHAKNK99
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Bu sistemi aldım kazıklandımmı?

Güle güle kullanın hocam
  2. T

Knk onu görmemişim ama bak demişsin ya sizce diye bence sistem iyi ama fp olarak kötü
  3. T

Öneri 25.000 Bütçe ile Okul İçin Hafif Laptop Önerisi

Eğer oyun oynamayacaksan hpnin bu bantlarda 11.nesil laptoplari var eğer oyun oynicam dersen GTX 1650 li veya rtx 3050li laptoplar vsr
  4. T

YARDIM bu sistemlerden hagisi beni üzmez

Hocam yani aşagi yukarı hepsi aynı ama vatan şartın yoksa diğer sittelere de bakmanı öneririm
  5. T

Hocam ben o zmn sana şöyle anlatiyim bir çok firma gibi vatanda fp sistemler sunuyor fakat itopya veya Gencer kadar sık deil ve ben açık solim su zamanda babam vatanın müdürü olsa gidip toplamam çünkü fiyatları gerçekten fais yani aldığın sistemde rtx 3060var onuds geçtim 8gb ram var o paraya...
  6. T

Kazıklanmışsin bence o paraya fp olarak daha iyi sistemler var keşke almadan soraydin
  7. T

Bu bilgisayarı aldım kazıklandımı?

AMD zaten oyuncuya gidicek bir msrka satıcıya deil ben amdciyim ama Nvidia kullanıyorum çünkü blender vs yapiyorum
  8. T

Ryzen 7 5800X İçin 360Mm Ve Yüksek Tdp Değerli Sıvı Soğutma Önerisi

Bende o işlemciyi kullanıyorum skytechin çift kule sogutucusu yük altında Max 68derece
  9. T

Ryzen 5 5500 mü 3600 mü?

Ben senin yerinde olsam iyi bir bilgisayarcıdan veya sarı siteden bir 5600 çözerdim
  10. T

5 5500 mü i312100f mi

Rica ederim kardeşim
  11. T

Ekran Kartından alev çıktı.

Garantisi varsa yolla yoksa bir bilgisayarcıya götür çünkü yanık devreler kullandığın sürede kısa devre yapar o zaman kart gg olur
  12. T

5 5500 mü i312100f mi

Bence 5500 al hem 6 core 12 threed hemde daha fazla önbelleği var
  13. T

Bu bilgisayar alınır mı 22 bin tl

Hocam hazır sistemlere bakmanı öneririm fp olarak daha iyi olabiliyorlar
  14. T

Rx 6600 vs rtx 4060 oc 8gb ikiside

Kesinlikle rtx 4060 li sistem zaten 12400fle r5 5600un özellikleri önbellek dışında aynı ama çok fark yok bir de ne tarz oyunlar oynayacaksiniz
  15. T

RX 580 vs GTX 1060 Hangisi?

Oyun için alacaksan rx 580al ama eğer ben Nvidia bin yazilimlarini kullanacam diyosan GTx 1060 6gb al ben 1060 kullandım gayet iyi rx 580kullanan arkadaşlarım benden daha yüksek FPS aliyodu
  16. T

Çözüldü✓ i3 12100F için soğutucu önerisi

Bak bende diyorum ki senin kabul etmen değil mesele sadece bunun kulaktan dolma olmadığı internette bir çok videoda olduğu hocam 1704828202 Hah bak ben termali kastetmiyorum intelin kutuya koyduğu stok fanın yettiğini söylüyorum değişikten kastım o yanlış anliyosun
  17. T

Kulaktan dolma değil Abdullah abi bile stok soğutucu yeterli geliyor dedi sizinki bir degisik
  18. T

Hocam zaten işlemcinin cok ısınan bir işlemci değil o işlemciyi soğutmak o soğutucu için çocuk oyuncağı
  19. T

Çözüldü✓ BU SİSTEMİ ALDIM 22 BİNE. ÜZER Mİ?

Yok hocam üzmez 2k bile oyun oynarsın
  20. T

tatlıdır sıkıntısız
Geri