Arama sonuçları: *

• Users: sollwei_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. sollwei_

Lisede disiplin kurulu ne zaman toplanır?

Herkese iyi günler. Benim de içinde olduğum bir olay için toplam 8 kişinin cezası için disiplin kurulu toplanacak. Normalde geçen hafta içinde toplanacaktı fakat kar tatili falan derken bu haftaya sarktı. Sorum şu; yarın okulda deneme sınavı var ve öğleden önce okula gidemeyeceğim, acaba...
  2. sollwei_

Nike ayakkabıda şüpheli yapıştırıcı izleri ve açılmalar

Biraz renkli olsun istedim hocam :) Farklı açılardan bakınca bir sorun yok gibi ama yeni aldığım için her gördüğüm sorunda endişeleniyorum.Teşekkürler yanıtınız için.
  3. sollwei_

Nike ayakkabıda şüpheli yapıştırıcı izleri ve açılmalar

İyi akşamlar forum. Görsellerini yüklediğim ayakkabıyı dün Sneaks Up'tan sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Başta fark etmesem de dikkatli incelediğimde ayakkabının bazı yerlerinde parlak yapıştırıcı izleri ve çok da belli olmayan ufak açılma gibi şeyler gördüm (açılma olup olmadığından emin...
  4. sollwei_

Yardım Laptopun HDD kismina gelen darbe sonucu HDD arizalanir mi?

Verileri kurtarabilir miyim peki
  5. sollwei_

Yardım Laptopun HDD kismina gelen darbe sonucu HDD arizalanir mi?

Arkadaşlar selam. Bugün Lenovo laptopumun hard diskinin oldugu bolgeye darbe geldi. Darbeden sonra bilgisayar donmaya basladi ve dondu. Acmaya calistigimda ise boot failed hatasi aliyorum. BIOS'ta hard disk kisminda not detected yaziyor. Bu sorunu nasıl cozebilirim? Hard disk arizali mi?Eger ki...
Geri