Arama sonuçları: *

1. Murtaza tütüncü

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

hocm modu kurduk diyelim kayıt defterine yaptığımız değişikliği nasıl eski haline getiricez
  2. Murtaza tütüncü

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

hocm ben yapamadım dlss seçeneği açılmadı ekran kartım rx 470
  3. Murtaza tütüncü

Yardım (Ekran kartım bozukmu?) PC'ye enerji verince ekran kartı çalışmıyor

kabloların sağlamlığını kontrol edin ekran kartınıza direkt olarak takılan enerji kabloları varsa mutlaka fazladan psu da ek kablo vardır bide onları değiştirmeyi deneyin
  4. Murtaza tütüncü

En iyi önerebileceğiniz program kaldırma aracı

Denetim masası ?
  5. Murtaza tütüncü

AMD-NVİDİA ekran kartlarıdan hangisi daha iyi

şahsen hayatı boyu amd kullanmış birisi olarak tecrübe ettiğim + ve - leri sayayım +amd ekran kartları nvidia kartlardan daha ucuz ve fiyat performans kartlarıdır örnek olarak 2. el piyasasında gtx 1050Tİ ekran kartı rx 470 ekran kartından daha pahalı ama daha performanslı olan rx 470 +ek...
  6. Murtaza tütüncü

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

amd ekran kartında sadece tek bir sıkıntı yaşıyorum ondada driver sorunu bazı oyunlarda durduk yere çöküyor her güncellemede ekstra bir sorun geliyor ama bi kaç güne düzeltiyorlar
  7. Murtaza tütüncü

Bilgisayardan uzun zamandır garip bi koku geliyor

bilgisayara en fazla 4 ayda bir bakım yapıyorum ama psu bakımını hiç yapmadım bi ara onunda bakımını yapayım 1702306852 psu yu yanlış yazmışım tam ismi RAMPAGE RMP-500-80P 500W 80PLUS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI
  8. Murtaza tütüncü

kablolar yanıyorsa nasıl şüpelenecek bir durum yok usta .d
  9. Murtaza tütüncü

Başlıkta dediğim gibi bilgisayardan sanki yanığımsı bir koku geliyor. her çalıştırdığımda güç kaynağından geliyor gibi hissediyorum ama bilgisayar rahatça çalışıyor, ayrıca sistem ısındıkça ve fanlar hızlandıkça bu koku artıyor. Sistemim RX 470 4g asus rog ryzen 5 2600x A320M pro anakart 2x8...
  10. Murtaza tütüncü

2. Monitör Önerisi Verir misiniz?

eğer yan monitör olarak kullanacaksan tavsiyem 2. el 60hz bir monitör olur ama yok ben 2 monitörü de oyun oynamak için kullanacağım diyorsan 144 hz bir monitör alabilirsin
  11. Murtaza tütüncü

Kaç GB Ram Takmalıyım ?

hayır kesinlikle öyle bir şey olmaz düşşse bile biosa girip oradan profil 2 yaparsan 3200 mhz olurlar
  12. Murtaza tütüncü

Kaç GB Ram Takmalıyım ?

ramler fps ni fazla etkilemez ancak diğer 8 liğide takıp 3200 mhz ye overclock yapabilirsin böylece ek ramin olmuş olur ve arkada ram kullanacak programlar çalıştıra bilirsin yada yayıncıysan fazladan ram işine yarıyabilir
  13. Murtaza tütüncü

Yardım Ryzen 5 2600x işlemcimde cinebench değerleri düşük.

Sistemim RX 470 4g asus rog ryzen 5 2600x A320M pro anakart 2x8 3200mhz ram 500W +80 bronze güç kaynağı Başlıktata gördüğünüz gibi işlemcimin cinebench r23 multicore puanı aşırı düşük ama single core testinden normal puan alıyor
Geri