Arama sonuçları: *

• Users: enest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. enest

Jbl kulaklık tune 510bt

kullandıydım eve geçerken memnunum kulaklıktan istediğim gibi 1749574727 soundcore düşündüydüm hayal meyal hatırlıyom arkadaşta da vardı terletiyo falan demişti ondan almadım çalışanla da konuştum biraz. dediğin gibi 1-2 yıl sonra illa eskiyecektir teşekkür ederim.
  2. enest

Jbl kulaklık tune 510bt

arkadaşlar sarhoşken kulaklık almışım mediamarktan açtım bidee allahtan içindeki kâğıtlar faturası fişini falan fistan getirmişim eve 510bt almışım 1999 liraya çok kazıklanmış mıyım günlük kullanım için alacaktım zaten planda vardı sarhoş sarhoş ne alacağımı bilmeden almışım kusuruma bakmayın
  3. enest

Çözüldü✓ Razer 7.1 ses az geliyor ses kasılmıyor

mono ses ayarını açmış düzelttik.
  4. enest

Çözüldü✓ Razer 7.1 ses az geliyor ses kasılmıyor

Arkadaşımın kulaklığını denedim valoda çok az ses geliyor ve ses kasılmıyor 2 taraf da aynı sesi veriyor yardımcı olur musunuz?
  5. enest

Valorant donup hata veriyor

son güncellemeden sonra valorantta drop yiyorum sürekli alt tab yapınca donuyor daha demin de error verdi ama açılmadı error ekranı sıkıntı tek bende mi ya da çözüm önerileriniz var mı?
  6. enest

%70 2000 civarı mekanik klavye önerisi

aula f75 hariç 2000 civari mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
  7. enest

3-4 kişilik viski sofrası ne kadar tutar ortalama

sek diye düşünüyodum yanına bişeyler alacağız sadece geçen karıştırdım sevmedim sek içtim sonrasında
  8. enest

1080pde 7500f 4060ti kombinasyonu kötü mü?

güzel kombinasyon. ilerde 2k ya geçebilirsin hem rahatça
  9. enest

3-4 kişilik viski sofrası ne kadar tutar ortalama

beyler masa kuracağız birimiz ilk defa içecek kaçlık almak lazim? Veyahutta ne kadara patlar ona göre planlayacağız. Yardımcı olursanız sevinirim
  10. enest

1500-2000 arası kablosuz mouse önerisi

laptop için alacağım oyun vs ağırlıklı kullanacağım kablosuz mouse önerisi verir misiniz?
  11. enest

Valorant'a girebilen var mı?

valorant aniden hata verşp oyundan attı internet sitesine de giremiyorum. sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu?
  12. enest

Çözüldü✓ 125 fps 144 fps den daha akıcı nasıl olabiliyor

hocam fps sınırı koymayınca öyle oluyor ben de yaşamıştım
  13. enest

Kablolu mouse önersi

g102 var bende fena değil fingertip tutabiliyorum rahat
  14. enest

SINIRSIZ BÜTÇE KLAVYE ÖNERİSİ

en pahalısı dememiş kanka
  15. enest

R5 7500F mi yoksa r7 5700x mi?

ileride upgrade edersın mis bende de var
  16. enest

R5 7500F mi yoksa r7 5700x mi?

7500f
  17. enest

2080 ti ekran kartı olan bu sistem alınır mı?

yanında verdikler monitör mouse vs iyimiş aslında. ilerde update edebilir misin
  18. enest

fingertip tutuş için mouse önerisi

bütçem 750 civarı yardımcı olursanız sevinirim
  19. enest

LoL'e başlayacağım tavsiyeleriniz nedir?

herkes başlama falan demiş ama ben yine de sana biraz tavsiye vereyimm. Reis garen al keyfine bak. He garenden sıkıldın mı o zaman darius al. Zaten yavaş yavaş diğer karakterlerin az çok ne yapacağını öğrenirsin oynaya oynaya ona göre seçersin
  20. enest

rampage rm-k1 alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Rampage-Surround-Titre%C5%9Fim-Efektli-Kulakl%C4%B1k/dp/B08HS831R2/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.Ru-ebqOypA6okDMtnGadJ5ubo_vKhpkhpbikYEkpWcnGjHj071QN20LucGBJIEps.CGlqOFxLTEJdiV3h02ERsb6ZlUXZlj1qsz5JnR-1y3E&dib_tag=se&keywords=rm-k1&qid=1708373723&sr=8-2&th=1 kuzenimde...
Geri