Arama sonuçları: *

• Users: nakruff
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Rockstargames GTA 5 dolandırıcılığı

Rockstargamesden geçen hafta GTA 5 indirime girdi ve 275 TL'ye aldım ve birkaç gün oynadıktan sonra sildim bugün geri indirmek için girdiğimde GTA 5 oynamam için tekrar para istediğini gördüm paramı geri nasıl alabilirim?
  2. N

Steam hesabı gift verme vadiyle çalındı nasıl geri alabilirim ?

valla tarif ettine benzer fakat dolar şimgesini görünce gözlerim parıldadı anlarsınya türk genci 1735847517 burdan sonra steam destek ekibiyle benim aramda geçen diologlara baglı herkeze teşakkur ederim siz siz olun benim gibi dolar simgesine aşırı duyar göstermeyin iyi günler
  3. N

gömsende eyw ciğerim 1735845856 knk öyle bi seçenek yokki 1735845903 gözümü para bürdü 50 dolar azmıkim olsa aynısını yapardı
  4. N

yok knk vallahi bi kaç kere salladım yanlış şifre dedi bende heralde o zaman gerçektir dedim girdimle hesabın gitmesi bir oldu
  5. N

500 tl lik oyun vardı steam destek videosu varmı izleyip yapabileceğim
  6. N

gift linki attı tıkladım bilgileri girdim hesabım gitti geri nasıl alabilirim ( e postayı değiştirdi )
  7. N

Epic games yada Steam hesabının artık kullanmayan varmı ?

haklısın da yaşım tutmuyo kredi kartım yok ailemde izin vermiyo belki kullanmayan biri vermek ister diye yazmıştım ama yinede saol
  8. N

son zamanlarda pek güvenemiyorum
  9. N

Arkadaşlar İşimden Yeni kovuldum kafa dağıtmak istiyorum fakat param yok ( arzum gta 5 bitirmek ) steam yada epic fark etmez artık kullanmadınız hesap varsa bı kac haftalına oynamam için verebilecek hayırsever vatandaş arıyorum anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ( fakir ve bitkin bir türk...
  10. N

pes 21 olan steam hesabı

arkadaşlar pes 21 oynamak istiyorum steamden pes 21 olan varmı
Geri