Arama sonuçları: *

• Users: Karadelik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Karadelik

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Eminiyet mensubunun yeraltı çetesi mi var acaba bu kadar silahın evinde ne işi var ayrıca senin aklın yok mu 13 yaşındaki bir çocuğun almasına izin veriyorsun özürleri kabahatlerinden büyük
  2. Karadelik

anlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim ben
  3. Karadelik

Saat alabileceğim güvenilir site ?

Saat&Saat/Konyalı saat/Ersasaat bunlar güvenilir hocam
  4. Karadelik

diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
  5. Karadelik

🔥İndirim Amazonda Kitap indirimi

sanırım (!) yazmayı unuttun umarım 1776095295 valla bende okumaya yeni yeni başladım Tolstoydan İnsan neyle yaşar güzel bir kitap öneririm
  6. Karadelik

hayatım güzel sayılmaz pek ama yinede aldım
  7. Karadelik

Amazonda 60 tl altı kitaplarda birçok klasik güzel kitaplar var ben bir kaç adet aldım ve prime üyelerine özel kuponda var bende 150 tl kupon var dı herkeste var mı emin değilim ama kitaplar 40 50 tl gibi gofret parasına kaliteli yayınlar var bence bakılabilir...
  8. Karadelik

Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

Eşitlik kavramının gerçekliğine pek inanmıyorum ideal insan tanımı gibi bir şey bu eşitlik kavramı sadecebir itopya insanlar hiçbir zaman eşit olmyacaklar bence ki bahsettiğiniz iki kategori çok geniş erkekler ve kadınlar eşitlik kavramını ele aldığımız bağlamı çok daraltsak mesala aynı odada...
  9. Karadelik

Masa tenisi başlangıç combo raket önerisi

selamün aleyküm başlangıç bir şey aradığını sanmıyorum bence başlığı yenilemelisin bu arada şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar
  10. Karadelik

Bu Sitede Fotoğraf Nasıl Yükleniyor?

lihtshot sitesine yükle ss ni sonrasında linkini buraya yapıştır
  11. Karadelik

Bir forum sitesinde yaşanan mağduriyet

Hocam yılanın başını küçüken ezmiş bu adamın huyu bu
  12. Karadelik

Pazarama plus almaya değer mi

aynı tc olduğu için vereceğini sanmıyorum uygulama güvenilir iş bankasının iştirakı
  13. Karadelik

Pazarama plus almaya değer mi

e hocam bunun mantığa uymayan bir yeri yokki gökten gelen 149 tl daha ne ister ki bir insan
  14. Karadelik

İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

İzopropilin o kabı herhalde otomatik veriliyor herkese çok güzel bir kap inceleme içinde ellerinize sağlık hocam meraklılarının işine yarayacağına eminim. hayırlı olsun sistemi nice güzel günlerde kullanmanız dileği ile
  15. Karadelik

Uyarı: Giriş yapabilmeniz için önce hesabınızın onaylanması gerekiyor!

Bilmediğimden soruyorum bu site güvenilir mi jumbum diye isim mi olur
  16. Karadelik

Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

bence de güzel gözüküyor ama hocamın dediği herşeye katılıyorum samsung gibi bilirinlerden devam etmek iyidir
  17. Karadelik

Cevremde ki herkes grip

la grip yazıyormuş ben garip diye okuyorum diyorum bunlar ne diyor
  18. Karadelik

3.500 TL'ye kadar saat önerisi

Evet orda gördüm indirimde kardeşim yararlanır dedim
  19. Karadelik

3.500 TL'ye kadar saat önerisi

https://sl.n11.com/n/vfmhP4f
Geri