Arama sonuçları: *

• Users: Linux Flavor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Linux Flavor

Fedora Catpuccin teması nasıl kurulur?

•İlk önce gnome uzantılarını, gnome tweak'ı ve bağımlılıkları kurmalısın sudo dnf install gtk-murrine-engine sudo dnf install gnome-tweaks sudo dnf install gnome-extensions-app •Sonra "user themes" eklentisini kurmalısın •Şimdi temayı ve iconları indirmek için terminali açıp şunu yazmalısın git...
  2. Linux Flavor

Pcye linux kuracağım yardım lazım

Evet O kadar gereksiz bir işletim sistem ki: serverların %90'ı ,Süper bilgisayarların %90'ı, hatta kullandığın modem veya router'ında linux kullanılıyor. aynı zamanda o kadar işlevsizki: nasa, cern,... gibi kuruluşlarda simülasyon, veri analizi, büyük veri işleme, matematiksel veri işleme gibi...
  3. Linux Flavor

Steam Deck Siyah Ekran Veriyor Açılmıyor

Sorun işletim sistemi ise Şunu rufus'ta yazıp deck'te kurabilirsiniz Belki yanlış steam os kurmuş olabilirsiniz https://steamdeck-images.steamos.cloud/recovery/steamdeck-repair-latest.img.bz2
  4. Linux Flavor

Fedora Catpuccin teması nasıl kurulur?

Hangi Masaüstü ortamı kullanıyorsunuz Kde, Gnome, ... hangisi
  5. Linux Flavor

Pcye linux kuracağım yardım lazım

Linux'ta Bazı Online Oyunlar Haricinde Çoğu Oyun oynanır. Bence daha deneyimlemeden önyargıyı bırakın.
  6. Linux Flavor

Herkes Duysun Artık Okullarda Pardus Kullanılacak

İsabet olmuş boşuna lisans ücreti vermek yerine açık kaynaklı çözümleri kullanmak daha iyidir
  7. Linux Flavor

Android için PC emülatöründe GPU sürücüsü nasıl değiştirilir?

Winlator bir emulatördür sonuçta x86 wine çalıştırmak için box86 kullanılıyor
  8. Linux Flavor

Modding Ubuntu ISO kurulum hatası

Nvidia driver'ından kaynaklı sorun
  9. Linux Flavor

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

Buyrunuz GNU\Linux
Geri