Arama sonuçları: *

• Users: conbac
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Hangi anakart ve işlemci tercih edilmeli?

Merhabalar 2k ekrana geçiş yapacağımdan dolayı hem işlemcimi hem de anakartımı değiştirmek istiyorum. Kısacası DDR5 sisteme geçiş yapmak istiyorum. Fiyat sıkıntım yok fakat ortalama-üst seviye önerirseniz çok daha iyi olur. 4070ti ekran kartım ve 750watt power'ım var bu bilgilere ek olarak...
  2. C

Hangi ekran kartı alınmalı?

Sadece ağır yükte coil whine sorunu olduğundan bahsetmiş birkaç kişi onun harici soğutmasından falan aşırı memnunlar birde fiyatı tam benlik
  3. C

7700 xt için şuan ki psu yeterli olur mu çünkü AMD'nin tercihlerinde 700-750w önerilen gösteriliyor.
  4. C

Bende dediğiniz gibi 7700 xt yi düşünüyorum aslında ama hem şuan kullanmış olduğum kartta almış olduğum waltman sorunları amd yazılımının sıkıntıları ve dlss in cazibesi beni biraz daha 4060ti tarafına itiyor. 1701374575 Günümüz oyunlarında vram sıkıntısı baş göstermeye başladığı için aklımı...
  5. C

Merhabalar birkaç güne ekran kartımı güncelleyeceğim fakat aklımdaki soru işaretlerini kaldırmaya yönelik yardımcı olursanız sevinirim. Ekran Kartı : Asus RX 580 8gb Anakart : Asus Prime B450 M-K II İşlemci : Ryzen 5 5600x (Cooler Master Hyper H410R) PSU : NZXT C650 650w 80+Gold Ram : 16gb 8x2...
Geri