Arama sonuçları: *

• Users: Jesy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jesy

Frisby fc-s6020b CPU Soğutucu

Merhaba, https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-frisby-fc-s6020b-300-w-micro-atx-fiyati,540343.html bu linkteki kasayı kullanıyorum ve maalesef boyutları bir hayli küçük. Acaba bu kasa için sığacak CPU Fan önerebilir misiniz? Şuan stock fan kullanıyorum ve yetersiz geliyor. (Lütfen...
  2. Jesy

LE37B530p7W LCD TV güncelleme sonrası sadece İngilizce mi kullanılabilecek?

Merhaba, yukarıda belirttiğim gibi LE37B530p7W model LCD bir TV'm var. Samsung'un sitesinde destek kısmında bir yazılım güncellemesi buldum. Şu şekilde aşağı bırakıyorum. Gördüğünüz gibi İngilizce yazıyor. Güncellersem sadece İngilizce olarak mı kullanabileceğim? Yardımcı olabilirseniz çok...
  3. Jesy

İ34130 ve GT1030 Sistem Muhtemel PSU Problemi

Doğru yöne taktım hatta şöyle diyim pilsiz çalıştırmaya kalkınca da kısa devre koruması devreye giriyor anlamadım şahsen Şuan açılıyor sistem bir sorun yok ama anlattığım sorunlar mevcut
  4. Jesy

Hayır tabii ki sadece pili takarken arkasındaki etiketi fark etmeyip taktım. Açtığımda ise kısa devre koruması devreye girdi :censored:
  5. Jesy

Merhaba, Yaklaşık birkaç ay önce kasamda BIOS pili değiştirirken yanlışlıkla pilin altındaki etiketi çıkarmayıp PSU'yu 2 kere kısa devre korumasına sokmuştum. Kullanmadığım zamanlarda kasayı prizden çeken biriyim. Kısa devre korumasından sonra prize taktığım an gelen elektrik geç gelmeye başladı...
  6. Jesy

Çözüldü✓ GT 1030 VGA Görüntü Vermiyor

Çözüldü hocam teşekkür ediyorum yine de :)
  7. Jesy

Çözüldü✓ GT 1030 VGA Görüntü Vermiyor

Merhaba monitörüm 18.5 ViewSonic VGA yakın zamanda GT 1030 almış bulunmaktayım yanına bir de DVI-D to VGA aktif dönüştürücü aldım fakat taktığımda ekranda sırasıyla siyah beyaz kırmızı yeşil mavi renkler geçmeye başlıyor ve görüntü gelmiyor HDMI dönüştürücü ile denediğimde de aynısı yaşandı...
Geri