Arama sonuçları: *

• Users: Alihanyilmaz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Alihanyilmaz

Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

Ucuza ya ikinci el, ya da çalıntı olur. Çakmasını bulup almak bence daha güvenli. Ya da para biriktir.
  2. Alihanyilmaz

İnventus İkinci El Ürün Satıyor

İkinci el ürün kullanılmış ürün olur. İade ürün en fazla denenmiştir. Ve iade ürünün değeri, arıza nedeniyle değilse düşmez. Hoş değil tabi. Ambalajını ve jelatinini bu sefer düzgün değiştirip, aynı ürünü sana yine gönderirler. İlk acemiliklerini bir daha yapmazlar. Bence bir görünmez köşesine...
  3. Alihanyilmaz

Lise Staj Yeri Nasıl Bulunur?

Mail atma, git kendin görüş. Daha sağlıklı olur. Mail'lere de bir gün bir dönüş olur ama çoğu olumsuz olur.
  4. Alihanyilmaz

Yazın Çalışacak İş Önerisi?

Garson, Komi, Kasiyer, komşu Fırın, babanın tekstilci arkadaşı, Oto yıkama, Oto lastikçi, Halı yıkama, Pamuk tarlasında gündelikçi, Pazarcı, Çaycı, Ayakkabı boyacısı, Simitçi, aklıma gelenler bunlar. Adanalılar sıcağa alışık olur.
  5. Alihanyilmaz

İnventus İkinci El Ürün Satıyor

İade edilenleri çöpe mi atıyorlar.
  6. Alihanyilmaz

Mahalle Berberlerine Gitmeyin!

Bir de şu yönden bak, belki yeni tıraşın biden moda olur, herkes düğünde değişik görünce. Hayata hep olumlu yönden bakmalı. Ve herkes kendi berberini bilmeli. O çocuk da yeni bir tecrübe edinmiş oldu sayende. ( umarım yeterince teselli edebildim )
  7. Alihanyilmaz

Oyun Projem - Depth of Space

Henüz görsel tasarlama aşamasında. Bir 10 sene daha sabret. Aceleye gerek yok.
  8. Alihanyilmaz

SAHİBİNDEN ''Olağan dışı erişim tespit ettik...'' SORUNU

Cihazın ele geçirilmiş ve hesabına girilmeye çalışılıyor. Cihazını Formatla.
  9. Alihanyilmaz

Oyunların Türkçe Olması İçin Destek!!!

O zaman bize nasıl virüs bulaştırsınlar? Oyun kendi virüslü gelirse başkalarına da virüslü gelir.
  10. Alihanyilmaz

Allah'ın bal arısıyla olan hatalı konuşması ?

Arı Meyve yer canım. Başka yenilebilir şeyleri de yer. Meselâ Ekmek gibi. Sonra yaptığı Bal'ı da yer. Nektar ile Bal yapar. İstersen önce araştırıp sonra aç konularını.
  11. Alihanyilmaz

0 bilgiyle bir oyun yapmak istiyorum bana hangi uygulama önerirsiniz

En kolay Scratch ile yapabilirsin. Tabi yapabilirsen. Başkaları ne yapmış, nasıl yapmış, incele ve kendin de yapmaya çalış.
  12. Alihanyilmaz

Yardım Bu seiko saat alınır mı?

Seiko'lar çok da iyi bir saat değil. Adı var sade. İsviçre saatlerinin en adisi.
  13. Alihanyilmaz

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

Paket içinde çarpmaya ve sarsılmaya karşı önlem varmıydı? Strafor veya eşdeğer bir koruyucu kullandın mı?
  14. Alihanyilmaz

Ram Fiyatları Düşüyor Mu?

Peki düşmüş mü o hisselerin değerleri? Tweet olarak herkes bir şey yazabilir.
  15. Alihanyilmaz

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

Ticaret'te hep olur böyle şeyler. Haklı da çıkarsın, bazen haksız da. Yeterince güvenli paketlemediysen haksız çıkarsın. Her uğradığın zarar sana unutamayacağın bir tecrübe kazandırır. İyi yönü bu.
  16. Alihanyilmaz

Fanlar bir hızlanıyor bir yavaşlıyor

Bunda anormal ne var? İlk kez mi PC kullanıyorsun.
  17. Alihanyilmaz

ALLAH İLE ŞEYTAN ARASINDAKİ SOHBETTE İLGİNÇ HATA !

@hazarcoban İblis'e uymuş ve bizi de yoldan çıkarmaya çalışıyor. Birazdan multi hesaplarını üzerime salar.
  18. Alihanyilmaz

Windows 11 kullanıcı değiştirme

Hızlı çözüm. Tam 4 dakikada.
Geri