Arama sonuçları: *

• Users: Mmn34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Daha yeni ölü piksel testi yaptım dikkatli baktığımda dahi bir sorun yok. Genel olarak gayet memnunum. Siyah ekranda hafif ışık sızması var köşelerde ama bu fiyata bence gayet güzel ürün.
  2. M

DA - G9 Yüksek performansta PSU Yetersizliği

Forumda sistemi alan bir çok kişi olduğu için konuyu buraya açtım yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 kullanıyorum güç seçeneklerini yüksek performans olarak ayarladığım zaman yüksek grafikli oyunlarda PSU sistemi kapatıyor direk reset atıyor PC. Dengeli modda kullandığım zaman bir sorun...
  3. M

PC'den çıt sesi gelip kapanması Yardım

DA-G9 hazır sistem kullanıyorum. Oyundayken çıt diye bir ses gelip reset attı sonrasında pc sorunsuz açıldı. Ben PSU'dan geldiğini tahmin ediyorum ama başına gelen çözüm önerisi olan varmıdır ?
  4. M

VOK-FRIDAY 3 Sipariş Durumu

Forumda bazı ergenler yok yoğunluk falan filan firmayı koruyorlar. Tamamen stokla alakalı. Stok olmayan ürünü satıyorlar. Stok olan ürünler hızlı çıkıyor.
  5. M

Samsung 870 EVO SATA SSD alınır mı ?

Zaten fps testi yapmıyorlar. Oyun açılışı yüklemeler vs. Hayırlı olsun artık satada alsaydın çok bir şey fark etmezdi.
  6. M

Samsung 870 EVO SATA SSD alınır mı ?

Youtube'da m2 sdd ve sata ssd'nin oyun performans testleri mecvut gözle görülür bir fark olmuyor gibi. Sende kendin bak karar ver.
  7. M

DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

Bu sabah faturalanıyor kısmına geçti biraz öncede bolt kargoya vermişler bildirim geldi.
  8. M

Sipariş faturalanıyor kısmına geçti. Büyük ihtimal yarın kargolanır.
  9. M

Bu sabah aradim en geç cuma günü kargoya verilir dediler bakicaz artik.
  10. M

Hangi kasa görsel atar mısın ? Çünkü iki farklı kasayla satıldı stok durumundan dolayı acaba senin ki farklı mı ?
  11. M

Çözüldü✓ Arc 750 12100f nasıldır

Dostum her zaman bir tık bütçeyi arttırarak daha iyisi bulunuyor bunun sonu yok. Bütçen neye yetiyorsa onu al. Parçaların fiyatlarını , performanslarını internetten araştırıp görebilirsin , karşılaştırırsın ona göre kararını verirsin.
  12. M

VOK-FRIDAY 3 Sipariş Durumu

Olmayan stokları satıyorlar itopyadan ürün alan 15 günü göze alsin en az.
  13. M

Bende geçen pazartesi sipariş vermiştim hala bir hareket yok.
  14. M

DA-G9 sistemi hakkında

Benimde aynı şekilde geçen pazartesi almıştım. Bu sabah aradım müşteri hizmetlerini bu hafta verilebilir kargoya dedi. Dedim zahmet olmasın :) kapattım sonra dinlemedim. Üründe sıkıntı çıkmasında bunlar adamı katil eder.
  15. M

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Display port kablosu monitörden çıkan. Ekran kartında DP çıkışı varsa en sağlıklısı onu kullanmak. Yoksa normal hdmi kablosu al bir tane.
  16. M

Yurt içi kargo işte ne beklersin sağlam gelmiş ya ona şükür. Bende pazartesi sipariş vermiştim daha hareket yok.
  17. M

ITOPYA SISTEM GARANTI

Elinde fatura olması yeterli garanti süreci işlemleri için. Ama itopya zaten sıkıntılı bir firma garanti süreçlerinde. Allah düşürmesin.
  18. M

ITOPYA SISTEM GARANTI

Garantide bir sorun yaşamazsın. Para iadesi vs gibi bir durum olursa satın alan arkadaşın hesabına ödeme yapılır.
  19. M

DA G9 Sistemdeki İşlemcim Yamuk Çıktı .

Geçmiş olsun bende aynı sistemi aldım. İtopya sıkıntılı bir firma ya Allah uzak etsin. Bende elime ulaşırsa stok soğutucuyu sökecektim direk demek ki 1 2 gün test etmek lazım ellemeden. Olumlu bir dönüş alamazsan imkanın varsa yeni işlemci al. Tüketici mahkemesi 6 aydan önce sonuçlanmaz. Stok...
  20. M

Fiyat gene normal bana göre kampanyadan sonra stok açılınca teslimat sorunu olmaz diye aldım ama değişen bir şey olmadı. Bir daha 10 bin ucuza verse daha bir şey almam itopya'dan demek ki servislik bir durumumuz olsa ayvayı yedik.
Geri