Arama sonuçları: *

• Users: shou
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Uzay gözlemi için dürbün tavsiyesi

gizli reklam derken hocam tavsiyeye ihtiyacım var gökyüzü gözlemi için kullananlar tarafından
  2. S

Uzay gözlemi için dürbün tavsiyesi

Uzay gözlemi için dürbün almayı düşünüyorum da tavsiye de bulunabilir misiniz 10x50 olur 12x60 olur.
  3. S

Wp konuşma,teams,discord tarzı uygulamalarda konuşurken oyunlardan ses gelmiyor

hocam adrenalin yüklü değildi yükleyip denicem deniyince yazıcam 1734734307 düzelmedi hocam
  4. S

Acer Nitro AN16-41 model laptop kullanıyorum arkadaşlarımla sesli sohbet uygulamalarında konuşurken oyun sesleri, youtube video sesleri , instagram da sesler gelmiyor baya araştırdım ses ayarlarından %80 azalt yerine hiçbir şey yapmaya geçirdim sürücü güncellemelerini nitro sense ten yaptım...
  5. S

Acer Nitro AN16-41 model laptop kullanıyorum arkadaşlarımla sesli sohbet uygulamalarında konuşurken oyun sesleri, youtube video sesleri , instagram da sesler gelmiyor baya araştırdım ses ayarlarından %80 azalt yerine hiçbir şey yapmaya geçirdim sürücü güncellemelerini nitro sense ten yaptım...
  6. S

YKS ASKERLİK ACİL YARDIM LAZIM BEYLER

İşte tam kayıt dönemine denk geliyor askerlikten dolayı kayıt olabilir mi yoksa sistem problem mi çıkartık bilgi bulamadım 1704231678 22 yaşında olduğu için temmuzdan sonra tecil ettiremiyor bu sebepten ötürü 1-2 ay verirler mi ?
  7. S

22 yaşında olduğu için ertelenmiyor 1704231432 üniversiteye bu sene girecek ama kayıt döneminde askerlik olayı çıkıyor temmuz ağustos genelde kayıt dönemi oluyor o yüzden problem olacak galiba
  8. S

Beyler bir arkadaşım 22 yaşına girdi yksye girecek bu sene baya da çalıştı ama temmuzda askerlik için çağıracaklarmış bunun bir çıkar yolu var mı ? Sınava girdikten sonra nasıl kayıt işlemlerini hallederiz problem olur mu ?
  9. S

Öneri Su Geçirmez Sağlam Laptop Sırt Çantası Önerisi Bekliyorum

Hocam iyi bir çanta bulabildiniz mı?
  10. S

Öneri 16.1 inç laptop için sırt çanta önerisi

Hp victus 16 için laptop sırt çantası önerisinde bulunabilir misiniz ?
  11. S

Hp victus windows kurulum sorunu

W11 kurulumunu hallettim sürücüler kaldı sence hangi testleri yapmam gerekiyor cihaz da sorun var mı kontrol etmek için ?
  12. S

AMD
  13. S

Ethernet bulabilirsem çok iyi olur hocam
  14. S

Sağ olun hocam oldu ayrıca 512 GB ssd nim 457 GB gözükmesi normal midir?
  15. S

Shift+f10 biosa atıyor hocam 1701713961 Cmd ye girmek için başka bir yol var mı shift+f10 dışında?
  16. S

Oradan kurulum dosyalarını veriyor iletişime geçmem için bir seçenek sunmuyor
  17. S

Hocam hangi seçenekten destekle iletişime geçtiniz yazılım ve sürücüler mi ?
  18. S

Hocam numarasını verebilir misin?
  19. S

Sürücü biçimlendirilmiyor 1701712189 Sürücü biçimlendirilmiyor
Geri