Arama sonuçları: *

• Users: fenci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Yardım 32 bin liraya i7 laptop buldum iyi midir

3060 alma bence artık, o fiyatlara 4060 i5'li excalibur g870 falan bulabilirsin bence
  2. F

Sizce bu fiyata alınır mı?

Victus'larda hall sensör sorunu hâlâ devam ediyor sanırım, ona dikkat ederek almanı öneririm
  3. F

Copilota grafik ayarları yaptırıyorum bu ayar tam olarak nedir

100' yaklaştıkça görüntü keskinleşir fps düşer diye biliyorum.
  4. F

Termal macun önerisi

Laptopsa çift fazlı termal pad, kasa için çok deneyimim olmadı. Mxler iyi olur herhalde
  5. F

Kulaklık ve klavye tercihlerim nasıl?

Kablosuz var mı peki dediğin gibi, ben çok yoğun kullanmayacağım. Temiz de kullanıyorum beni idare etsin yeter, bundan önce trust plastik bir şey vardı hiç hoşnutsuzluk çekmemiştim çok dikkat etmiyorum yani özelliklerine. Uzun ömürlü olması yeterli
  6. F

Kulaklık ve klavye tercihlerim nasıl?

Arkadaşlar Merhaba, klavye olarak Aula F75 mi bu mu sizce? Kulaklık ve klavye olarak da aynı fiyat bandında bundan iyisi varsa yazabilirsiniz, klavye %75 ya da TKL olur daha küçüğü hoşuma gitmiyor
  7. F

Online oyun önerisi.

Dota2 öğrenip Turbo maçlarda keyifle takılabilirsin, LoL geçmişin varsa öğrenmekte zorlanabilirsin ama denemeni tavsiye ederim. 6.500 saat civarı oyun geçmişim var 2013'te 15 yaşında başladım 27 yaşındayım hâlâ oynarım. Turbo(hızlandırılmış) maçlar sarıyor, ama çok da bağımlı olma
  8. F

❌İndirim Bitti! CASPER Excalibur G870 -> 5060 - 13620H - 16 GB 500 GB -> 42399 TL / 16 GB 1 TB -> 43199 TL

Arkadaşlar G870 kullanıyorum, TR'de en serin çalışan G870'ten birisi olabilir iddiam var 😁(işin şakası ama gerçek yani da olabilir). Çoğu gaming pcden serin çalışıyordur, ha burada kullanıcının teknik-donanim bilgisi önemli. Ebuy7 ve aliexpress'ten ptm7950 aldım MX macunlar denedim en iyisi...
  9. F

HONOR 400 80 watt çekmiyor??

Telefon şarj olurken ekranı sol ustten aşağı çek, oradaki şarj hızı artırmayı kapatma butonuna dokun
  10. F

Honor 400 Pili hızlı tükeniyor?!

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere bu telefonun bataryası telefon hakkında kısmında yazdığı kadarıyla sözde 6.000 mAh. Ben koyu tema, akıllı pil kapasitesi ve akıllı şarj açık şekilde kullanıyorum; bu halde kapasitenin tamamını kullanmadığının farkındayım. Hadi 5.000 mAh doldursun diyelim, 12...
  11. F

Termal macun önerisi

Laptop için mi, kasa için mi? Şahsen laptop için kesinlikle çakma da olsa ptm7950, aliexpress'ten alabilirsin. Normal macunlar 1-2 haftaya dışa taşıyor bir halta yaramıyor
  12. F

Wireless mouse önerisi

Vxe R1 kullanıyorum normal kullanıcıyım arada zevkine cs de oynuyorum fena değil
  13. F

Honor 400'de de aynı şekilde etkinleştiriliyor, 80watt hakkını veremiyor. Bir sıkıntı var belki güncellemeyle hallederler 1754509803 İşte bu yüzden açtım konuyu
  14. F

Valla gm20 pro kullandım 5 sene en son onun pili son 2 sene günde 2 kez şarj etmek gerekiyordu, %5-10'lara kadar düşüyordum, 100 yapıp alıyordum. Eşyaya çok önem vermiyorum benimle yaşayacak hâli yok düşüncesindeyim, ha biraz faydası olur belki ama canımdan önemli değil. 5.000 mah Samsung...
  15. F

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4-5 gündür Honor 400 kullanıyorum. Orijinal adaptörüyle akıllı şarj vb. ayarları kapalı, süper hızlı şarj açık şekilde %2-3'ten tam şarj yapıyorum. Tam şarj süresi ortalama 1 saat sürüyor, ben bunun 80watt güce göre çok düşük olduğunu düşünüyorum. Bildirimlerden...
  16. F

CS GO Silah Kasası var sizce bekletmeli miyim?

Ben de hiç beklemiyordum xD
  17. F

Şans işte daha da düşmez herhalde bir şey bana bundan sonra
  18. F

cs2 haftalık ödüllerden
  19. F

Beyler indirimde hoşuma gidenler varsa bakayım söylediklerinize kulak vereceğim teşekkür ediyorum
  20. F

Bugün haftalık ödüllerde düştü
Geri