Arama sonuçları: *

• Users: tarikv2q1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım İşlemci 100 dereceye ulaştı

Değişince test sonuçlarını atın. Gece 3.30 dada termal macun değiştirmek ayrı bir seviye😆
  2. T

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

GT820M baya garip bir karttı 3 yıl önceye kadar o kartla her oyunu 20 fps oynuyodum çok zevk alıyodum. Şimdi o kadar zevk alamıyorum eski zamanların tadı mı başkaydı yoksa yaşla mı alakalı bilemedim.
  3. T

Yavaş yavaş çıktıysa sorun yok ama bi anda çıktıysa sorun büyük belkide sistemsel bir hatadır bence stress testine sokup denemek en iyisi.
  4. T

Arkadaşın dediği gibi 6 saat oynamanızda sorun olabilir çünkü sıvı soğutmalar sürekli içerdeki sıvıyı döndürür ve bi zamandan sonra sıcaklıklar artar bu durumlarda hava soğutmalar daha iyidir. Ve sistem yüksek ısıdayken bi anda kapatman zararlıdır. Oynadığın oyundan veya yaptığın işten çıkman...
  5. T

Çözüldü✓ Gainward RTX 4060 Ghost OC mu Gigabyte Geforce Rtx 3060 Ti Gamıng Oc mu?

Bende Gainward RTX4060OC var. Sizin gibi bende ikilemde kalmıştım. Sonrasında ise 4060ı tercih ettim. Soğutma açısından güzel. 3060ti ile arasında 4-5 fps oynar en fazla onuda dlss telafi eder. Furmarkta zaten daha fazla fps veriyor. Sıcaklıklar ise gayet iyi ben en fazla 73 gördüm %49 fan...
  6. T

rx 580 8gb i5 9400f rust oynatırmı

Şans işi belki çalışır belki çalışmaz.
  7. T

rx 580 8gb i5 9400f rust oynatırmı

2 Tane Adata xpg d30 alman daha mantıklı olur kral.
  8. T

CPU KULE TIPI SOGTUCUSU OLARAK HANGİSİ ALINIR

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ramlerine binmezse bu daha iyi
  9. T

sizce hangi kasa alınır?

Fotoğrafta cam gibi duruyor. Bence yinede zalman.
  10. T

sizce hangi kasa alınır?

Zalman daha iyi hem önü mesh hemde marka olarak.
  11. T

Yardım ASUS B450M DRAGON WİN 11 HAZIR LİSANS NEREDE

Temiz kurulum yapıp geçebilirsin.
  12. T

Bu siteden gamepass alinir mi

Dostum itemsatısta daha ucuzları var kod olarak. Ayrıca 3 aylık 40 tl. Hiç riske atma.
  13. T

Bu kişi dolandırıcı mı?

Fiyatlar normal gibi ancak adanaki kişiye pek güven olmaz.
  14. T

RTX4060 GAİNWARD ALINIR MI ?

Sende varmı bu karttan. 1704032756 Aslında artık geç çünkü aldım bile.
  15. T

Öneri intel arc a750 mi alınır yoksa 6600 veya 6600xt mi?

Bende RX6500XT var. 1.5 Yıldır kullanıyorum hayattan soğudum amdnin o dandik yazılımı kartın güç çekmeme sorunu vs vs. Ama bence rx 6600 alınır intelin gitmesi gereken daha çok yol var.
  16. T

GÜZEL KANDIRILIYORUZ VİDEOSU

Bugün sırf dlss3 var diye rtx4060 aldım galiba hata yaptım biraz ama olsun desteği uzun olur.
  17. T

RTX4060 GAİNWARD ALINIR MI ?

Fiyatı uygun geldi bana sizce alınır mı ? https://www.hepsiburada.com/gainward-rtx-4060-ghost-oc-8gb-gddr6-128-bit-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00005B58E0?magaza=Hepsiburada
  18. T

Ekran Kartı Düşük Voltaj Sorunu

Sorunu ekran kartı driverimin sürümünü düşürerek cözdüm.
  19. T

Ekran Kartı Düşük Voltaj Sorunu

Merhaba, kartımda bu aralar bir sorun ortaya çıktı çoğu oyunda ekran kartım düşük voltaj kullanıyor ve buna bağlı olarak ekran kartı kullanımım %99 olmasına rağmen fpsim çok düşüyor. Furmark testlerinde vs sorun yok. Lütfen bana bir çözüm söyleyin kartı ortadan ikiye ayırmak üzereyim artık...
Geri