Arama sonuçları: *

• Users: Gokhanm32
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Öneri FC 24 pc gamepad önerisi

Atabilir misin pesimist style
  2. G

Gencer gaming sipariş göndermiyor

Arkadaşlar site güvenilir, sadece biraz yavaş. Ellerinde stok mu yok, ekspressler gelir diye normal siparişleri arkaya mi atıyorlar bilmiyorum ama teslimat süresi bende de uzun oldu. 11 iş gününde kargoya verildi. Ancak en önemlisi geldiğinde tüm parçalar yerinde ve sağlıklı bir şekilde...
  3. G

GENCERDEN SISTEM ALDIM

Cuma 4de kargoya verildi, pazartesi öğlen 3 gibi Şişli'ye geldi
  4. G

GENCERDEN SISTEM ALDIM

11 ya da 12.iş gününde (gecen cuma) saat 4 gibi kargoya verildi, dün de elime ulaştı hocam. Sağlam geldi, ekran kartını bağladık her şey yolunda şuan. Umarım sizin için de böyle olur.
  5. G

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

Bizim ev bitmişti, iskanı bile almıştık. Sokakta fiber de vardı. Ancak binaya kutu kurulumu için yaklaşık 3 ay bekledik. Turk telekomu her aradığımızda 2 yıla kadar.... Falan filan demişlerdi. Ne kadar talep olursa o kadar hızlanıyor sanırım. Tanıdık falan varsa da hızlanır diye düşünüyorum...
  6. G

GENCERDEN SISTEM ALDIM

Aynı sistemi aldım ben de. 10.is günündeyiz. Hala bir değişim yok. Hazırlanıyor görünüyor. Bugün e fatura gönderildi ancak durumunda bir değişiklik yok. Müşteri hizmetleri de 14 iş günü olmamış diyor sadece. Gencerin yavaş olduğunu duymuştum da 10 günde kargoya verilmesini beklerdim. Neyse...
  7. G

moturun k.m 2000 oldu periyodik bakım hakkında yardım

Motorda değilde arabada başıma geldi. Servisin 6000lira istediği işleme özel servisler 4k falan istemişlerdi. Ben de araç garantide diye risk almak istememiştim. İyiki de böyle yapmışım. Geçen gün yolda kaldık ve 3.5k masraf çıktı, garantiden değişti. Çekiciye para vermedik. Motor için de en...
  8. G

Kablosuz rootera ethernetle bilgisayara bağlanıla bilirmi?

Evim dubleks. Bilgisayar ve modem farklı katlarda çapraz bi pozisyondalar, tam altlı üstlü değil. Modemin yakinlarinda hizim 80 falandı. Yukariya Tplink wa854re aldım. Tam cihazi kurdugum yerde hiz testi yapinca 40 45 arası alıyordum. Bilgisayarın kurulu oldugu odaya da 25-30 arası verdi...
  9. G

GeForce Haftası Gaminggen.tr kampanyası

17bin'le başlayan metmellow m4 fiyatlandırmasinin bugun 19.999 olması yarın "harika"bir indirim olacağını gösteriyor. 2 günde bir eklediler
  10. G

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bugün deneyimleme şansım oldu. Standart bi kullanıcı olarak cok memnun kaldım. Özellikle fiyatını da göz önünde tutarak hem yükseklik ayarlama hem dikey kullanımı avantaj. Dikey kullanımı çok önemseyen biri değildim ancak bugun bile site gezerken ve okuma, yazma işleriyle uğraşırken çok işime...
Geri