Arama sonuçları: *

• Users: Au_sv
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Au_sv

Msi pro b650m-P Anakart UEFİ moda Geçmiyor

kurduğum sürüm zaten son sürümmüş GOP sorunuda ekran kartı değiştim çözdüm eski kartlara destek yok yüksek ihtimal konu kilit
  2. Au_sv

doğru bi şekilde yaptım anakartın bios güncelleme ışığı sorun olmadan yaptığını gösterdi ama değişmedi yine ne yapıcam
  3. Au_sv

usb belleği fat32 mi yapmalıyım ve bios flashback mi kullanmalıyım yoksa diğerinimi 1737317838 MBR > FAT32 yapmam ile gerekiyor galiba bi makalede buldum deneyeceğim şimdi
  4. Au_sv

güncellemiştim ama şimdi fark ettim güncelleşmemiş galiba
  5. Au_sv

daha önce bi çok kez usb ile format attım UEFİ sisteme ama bu am5 geçtiğim günün sabahı hiç bişi yolunda gitmiyor usb de görünmüyor bu arada
  6. Au_sv

evet destekliyor 1737315217 bios ayarlarım nasıl olmalı ayrıca usb belleğe win10 isosu yazdırdım rufus ile ancak anakart görmüyor onu tüm portları denedim ne yapmam gerek
  7. Au_sv

Asus Dual Rx 580
  8. Au_sv

Msi pro b650m-P Anakart ryzen 5 7500F ikilisine sahibim ancak ekran kartım UEFİ desteklemesine rağmen UEFİ moda geçmiyor GOP adında bi hata veriyor ve sonra geri CSM oluyor valorant giremiyorum ne yapmam gerek ekran kartına Vbios güncellemesini yaptım bios'uda güncelledim bi türlü çözemedim -...
  9. Au_sv

RX 7700 XT ve Ryzen 7 5700x ile genel sistem güncelleme

peki am5 için nası bi sistem önerebilirsiniz
  10. Au_sv

AM5 tarafındaki hiç bir şeyi bilmiyorum hangi anakart iyi hangi işlemci kötü öneri yapabilirmisiniz bide neden AM5 Çok Öneriliyor AM4 e göre nası bi avantajları var
  11. Au_sv

am5 için nasıl bi sistem önerirsiniz o tarafı hiç bilmiyorum ddr5 felan toplama bilgisayar istiyorum 1736159278 işlemci ram ekran kartı ve monitör için ne önerebilirsiniz peki
  12. Au_sv

merhabalar ben sistemimi komple baştan aşağı güncellemek istiyorum ancak arada kaldım am4 devam'mı etmeliyim yoksa am5 e geçmeliyim diye şuan 40k gibi bütçe ayırdım monitör klavye fare dahilinde şuanki sistemim işlemci: Ryzen 5 2600 ram: 8GB 3200mhz ram ssd: 256 GB kinoxia m2 ssd anakart: asus...
  13. Au_sv

Steam Hesabımı Satmak istiyorum

kaça satabilirim belki 1702826960 Kaça Satabilirim yok hocam hesabı verdim tek tek arkadaşlar ile oynadık AHWJDHAJWDHAJHJQWFS
  14. Au_sv

Steam Hesabımı Satmak istiyorum

https://steamcommunity.com/id/Au_sv/ beyler bu hesabı 6.5k ya satabilirmiyim steam db'de 9k olarak yazıyor vac den dolayıda nekada düşmeliyim hesap 19 yıllık 1702826003 Account value $92 lowest prices yazıyor bu hesabı 2.6k'ya mı satabiliyorum anlamına geliyor?
  15. Au_sv

Asus Dual Rx 580 Fan Önerisi

Sistemimde Asus Dual Rx 580 8GB Var Hdmi,Dp port'ların yakınında Olan (1.ci fan) kırdım ve yenisini satın almam lazım şu fan uyumlu olurmu? Link.1 Link.2
Geri