Arama sonuçları: *

• Users: Nosferatu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nosferatu

🔥İndirim Selkur Karışık Kuruyemiş 15 x 50 G 239TL

Kuponu nereden gireceğiz :?
  2. Nosferatu

❌İndirim Bitti! Android 11 Projeksiyon Cihazı HD 1750TL(NAYSLA 1600TL)

P30 ve HY320 aynı mı yada hangisi daha iyi :? kağıt üzerinde HY320 FHD ve 390 AnsiLümen olduğundan çok daha iyi gözüküyor sanki.
  3. Nosferatu

Gamepass PC - Senelik,ömürlük satılık hesap. (online ea ve ubisoft geçerli)

Kullanmadım ama ömürlük satıyorlar gördüm. 3 5 kişiye satıp devamlı yeniliyorlar gördüğüm... Ama benim bildiğim 2023 Temmuz / Ağustos sürecinde Aile hesabı iptal edilmişti. https://support.xbox.com/tr-TR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-friends-family-faq Hala...
  4. Nosferatu

Nintendo Wii Ailem ile Vakit Geçirmek İçin Konsol Önerisi

Hocam Wii süper eğlenceli bir alettir, ben 2006 'da üniversitede oynardım, 4 kişi tenis, bowling vs. oynamak inanılmaz keyifliydi. Grafik olarak P5'i geçtim Ps3 bile beklemeyin, PS2 seviyesinde ancak. ama sevimli ve rengarenk çocuk oyunları çok başarılı. Azıcık ingilizce ve bilgisayar bilgisi...
  5. Nosferatu

TV İçin Ekran Koruyucu ve Regülatör Tavsiyesi

Ekran koruyucu çocuk var ise gerçekten iyi, onun dışında televizyon durduğu yerde ekran koruyucuya ihtiyaç duymaz. Ben regülatör yerine UPS kullanıyorum ama elektrik atakları garanti kapsamında. Üretici Türkiye'de olan elektrik ortamlarına uygun üretmek zorunda... Eğer ürün regülatör...
  6. Nosferatu

Bu iki Android TV box'tan hangisi alınır?

Next'in Lisans konusu şaibeli bencede, öyle olmasa bile Xiaomi'nin işlemcisi %30 falan daha kuvvetli. https://gadgetversus.com/processor/amlogic-s905x4-vs-amlogic-s905y4/
  7. Nosferatu

Yardım Renkli Yazıcı Alacağım - Yardım!

Eğer devamlı kullanacaksanız mürekkepli alabilirsiniz ki o zamanda "dr.luciano" nun dediği model yada benzeri TANKLI modellerden birini alabilirsiniz. Ama 1 ay yada daha uzun süre kullanılmayacak ise tavsiyem LAZER'lere yönelmeniz. Bizim evde yazıcı sık kullanılıyor ama yazın 2 3 ay hiç...
  8. Nosferatu

Sizce bu ürün alınır mı

Özellikler görünüşte çok iyi ama deneyimi kötü... :) Bu arada yavaşlığına katlanabilirseniz fiyat performans çok fena sayılmaz eski mario falan oynarken üzmedi bizi. Youtube ve Video açıyor ama yine video oyun değiştireyim diyorsanız sık sık yavaşlığı vs. üzebilir Marka modele takılmayın, çin...
Geri