Arama sonuçları: *

• Users: Anri
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ps5 alınır mı yoksa oturup pc ile devam etmeli miyim?

bende sizin gibiyim çoğunluk zamanımı bilgisayar başında geçiren biriyim. Bilgisayarıma dual boot kurarak iki işletim sistemi yükleyeceğim. Açılışta (bootloader) hangisini kullanacağıma karar verip başlatabileceğim. Windows 11'i genel kullanım ve uyumluluk için, ChimeraOS'u ise oyun performansı...
  2. A

üstüne bir de gta serisinden hiç hoşlanmam ps5 almayı düşünürken siz diyene kadar gta6 aklıma bile gelmemişti ve evet dediğiniz gibi pc'ye harcamak çok daha mantıklı geliyor.
  3. A

sevda olduğunu nereden çıkardın ki hiç denemediğim bir şeyi deneyimlemek istemem sevda mı oluyor?
  4. A

hiç o şekilde spor simülasyon oyunları oynamıyorum ve düşününce zaten artık özel oyun diye bir kavramda kalmadı en yakını death stranding 2 2026 yılında bence pc'ye gelecektir o yüzden gereksiz bir harcama gibi ps5 almak bilgisayarım varken.
  5. A

Halihazırda orta üst segmente yakın bir bilgisayar sahibiyim son zamanlarda nedense PS5 Slim alma gibi bir fikir aklımın bir kenarında sürekli olarak beni dürtüyor ve dün akşam ciddi ciddi almayı düşündüm sonrasında ise Türkiye'de yaşamanın bir ağırlığı olsa gerek kendi üzerimde bir baskı...
Geri