Arama sonuçları: *

• Users: omerun1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

SİZCE NASIL SİSTEM 29K TOPLAMI

HOCAM KOPYALADĞIM YAZIDA YÜKSELTMELER GÖZÜKMEMİŞ ASUS PRİME B550 OLDU ANAKART SSD KİOXİA 1 TB YAPTIM 6 TAKSİT YAPTIM 29 TUTTU
  2. O

SİPARİŞ VERİLDİ HOCAM BAYA ARAŞTIRMA YAPTIM YÜKSELTME YAPTIĞIM HALDE 29 NORMALİ 26
  3. O

AMD 5600-XFX RX 6800 10,6GB-Asrock B550M-HDV-XPG 16GB-ADATA 512GB SSD 1 X ASUS PRIME B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4800MHz (O.C) M.2 mATX Anakart 1 X AMD Ryzen 5 5600 MPK Soket AM4 32MB 3.5GHz 65W 7nm Wraith Stealth MPK Kutusuz İşlemci 1 X Sistem Montajı Yapılsın 1 X Kioxia 1TB Exceria PRO...
  4. O

XFX EKRAN KARTI MARKASI SİZCE NASIL?? ACİLL

Teşekkürler sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir
  5. O

Sipariş verdim bile hocam asrock anakart var bende bios arayüzü felan çok kaliteli gelmedi birde asus deneyelim almışken kaliteli olsun ileride yükseltme yapılacak çünkü 1704572915 Swft olan modelden sipariş verdim inşallah sıkıntı çıkmaz
  6. O

Yükseltmeler gözüküyor mu bilmiyorum anakart asus prime b550 ssd1 tb Kingston olan diğerleri aynı kalacak
  7. O

Swft hocam hatta bu sistem şu https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-rx-6700-10gb-asrock-b450m-hdv-xpg-16gb-adata-512gb-ssd/ sence nasıl 2k oyun için
  8. O

Teşekkür ediyorum rx6800 fsr3 destekliyor mu bilgin varmı
  9. O

Sistem toplayan kanalların çoğu xfx markası kullanıyor ama internette çok karasız bırakan yorumlar gördüm bu kart 2k oyun oynamak için uygunmudur r5 5600 işlemci var şimdilik ilerleyen zamanlarda yükselecek şimdilik bu
  10. O

Xfx rx6800 16 gb modeli olan bir hazır sistem var sizce ekran kartı nasıl kalite performans olarak
  11. O

Samsung Odyssey G5 vs G4 Yardımınıza ihtiyacım var

Hdmi ile bağlantı yaptığımda vardı ama dp ile bağlandığımda çok çok az kaldı hiç rahatsız etmiyor va panel alacaksan ghosting olur önemli olan ne derecede olduğu görüntü kalitesi benim hoşuma gitti şahsen
  12. O

Samsung Odyssey G5 vs G4 Yardımınıza ihtiyacım var

Ben kendim kullanıyorum g5 2k modelini 2 tane aldım hatta Kasım indirimlerinde media marktan almıştım ben görüntü kalitesinden felan gayet memnunum hdmi ile kullanmanı önermem dp ile bağlanacaksan mantıklı bir değişim
  13. O

2K OYUN İÇİN SİZCE NASIL SİSTEM?

Marka takıntım yok hocam xfx bence yeterli kalitede birde gaminggen.tr taksite çok fazla fark bindiriyor orayı tercih etmiyorum sinerji yada tebilon önerin için teşekkürler 1704456093 Siteye pc hocası felan sistem videolarını çekmişti mert bayantemur'da tebilonla sistem yapmıştı güvenilir bir...
  14. O

2K OYUN İÇİN SİZCE NASIL SİSTEM?

https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-rx-6700-10gb-asrock-b450m-hdv-xpg-16gb-adata-512gb-ssd/ Anakart asus b550 olacak başka yükseltme yok ileride yapılır 2k oyun oynamak için sizce nasıl 1704450672 Ekran kartı rx6800 16gb bu arada başlıkta yanlış yazıyor
  15. O

Playstati̇on İçi̇n Ucuz Oyun

PlayStation için ucuz oyunları nereden alabilirim bilgisi olan var mı?
  16. O

SİSTEM NASIL SİZCE (2K İÇİN)????

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-supreme-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-asus-geforce-proart-12gb-oc-rtx4070-oyun-bilgisayari-p-37674 bu nasıl hocam onun yerine
  17. O

Yardım Bu monitör alınır mı ?

İps 144hz laptop monitörü var kanka yanında bana va panel renkleri daha güzel geldi nedense anlamadım
  18. O

SİSTEM NASIL SİZCE (2K İÇİN)????

Sıvı soğutucu eklenip alınabilir ama benim attığım ileride yükseltmeye daha Uygun değil mi anakart bakımından felan 1704110574 Monitör ekipmanlar felan her şey var hocam sadece kasa bu attığınız hangi siteden link var mı
  19. O

Yardım Bu monitör alınır mı ?

Samsung odyseey g5 27" 165 hz 2k monitör aldım ghosting yok kanka va panel renkler felan gayet güzel 4500'e almıştım Kasım'da ona bir göz gezdir istersen
Geri