Arama sonuçları: *

• Users: Emir Oğuz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri GAMİNG EKİPMAN ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler dilerim,klavye,mouse ve kulaklığımı değiştirmek istiyorum hepsini kablosuz olacak şekilde ama kararsız kaldım şimdiki kullandığım ekipmanlar Kulaklık: Gamepower Mihawk v1 Klavye: Gamepower Calypso v1 Mouse: SteelSeries Rival 3 Kablolu Klavye dışında...
  2. E

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR ODAMI KOMPLE YENİLİYORUM,AMA HANGİ KOLTUĞU ALACAĞIMDA KARARSIZIM AKLIMDA HAWK SERİLERİ VAR 183 BOY 115KG ÖNERİLERİNİZ NEDİR,ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  3. E

PC TOPLAMA FİYAT PERFORMANS ÖNERİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba yakın bir zamanda sistem alıcam bir tarafta ekte belirttiğim sistem var. Diğer yanda ise r5 5600 rx6600 8 gb 16*2 3200mhz ram ve 1 tb m2 ssd var aralarında sadece 1610TL lik bir fark mevcut.Benim gönlüme sinen eklentideki sistem sizlerinde görüşünü almak...
  4. E

HDMI MI YOKSA DİSPLAY PORTMU

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben rampage rm-344 kullanıyorum ama en fazla 120hz alıyorum şuan da hdmı ile ekran kartımdan görüntü alıyorum,bağlantımı display porta değiştirsem 144 alır mıyım?
  5. E

Parçalarımı ne kadara satabilirim

acıttı.
  6. E

Parçalarımı ne kadara satabilirim

Şuan elimde Asus P8H61-M LX R2.0 Intel H61 1600MHz DDR3 LGA1155 mATX Anakart Intel Core i7-2600 Dört Çekirdek 3.40 GHz İşlemci 16 GB DDR3 RAM VAR 8X2 Toplu şekilde kaça satabilirim 1 ay kullanıldı hepsi
  7. E

SİSTEM İÇİN NE YAPMALIYIM

Teşekkür ederim hocam,ellerinize sağlık
  8. E

Bütçeme tam olarak 6 7 diyebiliriz hocam şuan iOS 15 taksitini hallediyorum
  9. E

hocam sisteme anakart olarak tam bir fikrim yok ama işlemci olarak amd ryzen 5 3600 8x2 ram eklemeyi düşünüyorum rx 570 ile nasıl bir sistem olur
  10. E

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım eski bilgisayarımla bir takas yaptım apu sistem kullanıyordum Amd Ryzn 5 3600 G 8x2 DDR 4 ram kullanıyordum şimdiki sistemimde intel i7 2600 Ddr3 16 GB RAM RX570 sappihre nitro 8 GB battlefield 1 de minimum 90 fps alırken valoda veya ETS 2 PUBG DE...
Geri