Arama sonuçları: *

• Users: PoDd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Beyler sizce hangisini almalıyım

Monitöre hoparlör almak istiyorum sizce hangisi
  2. P

Samsung s23 vs iPhone 13 pro

Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum şuan Xiaomi redmi 9t kullanmaktayım ve telefon 1.5 sene sonra kasmaya başlıyor ben biraz daha uzun ömürlü olsun diye iki seçenek arasında kaldım Samsung ileride kasar mı kasmaz mı Android'e karşı biraz ön yargılıyım öbür türlü iPhone 13 pronun sıfırını...
  3. P

Monitöre kulaklık bağlamsam ses alır mıyım

Arkadaşlar ben hem ps5 i hemde PC yi monitöre bağlayıp kulaklığı monitöre bağlasam her iki seside duyabilir miyim ?
  4. P

Kaliteli HDMI yı dp dönüştüren çevirici nerden bulurum

Arkadaşlar ben normalde HDMI kablo kullanıyordum ama aldığım monitörde 1 adet HDMI girişi var ve bu girişte PS5 i takıyorum boş yer kalmıyor bende PC yi monitöre bağlamak adına elimdeki HDMI kablosunu DP ye dönüştürme fikri geldi bunu yapabilen kaliteli çevirici var mı bildiğiniz?
  5. P

Oyun indirmeye Türk net dayanır mı

Çünkü interneti 1 aylık alıp geri verücem ve bu sürede de bütün oyunları indirmeyi planlıyorum
  6. P

Türk net oyunları kaç günde indirir

Kanka teşşekür ederim benim sorumunyanıtladın
  7. P

Tamam ben zaten zamanı sordum ve nasıl hesaplanacak söylendi
  8. P

Kablo kullanıcam 1713765300 Yani aşşağı yukarı bir haftada hepsi biter mi
  9. P

Hocam oyunlar bunlar hepsini indirmeyi planlıyorum
  10. P

Hocam bir sorum olucak. Ben ben ps5 slim aldım ve eve türk net modemi aldım 1 ayda oynamadığım 39 oyunu indiricem. (depolamada sıkıntım yok .) internet bu kadar oyunu kaç günde indirir (internet hızı 70 mphs)
  11. P

Oyun indirmeye Türk net dayanır mı

Hocam bir sorum olucak. Ben ben ps5 slim aldım ve eve türk net modemi aldım 1 ayda oynamadığım 39 oyunu indiricem. (depolamada sıkıntım yok .) internet bu kadar oyunu hep 70 mphs de indirirmi (altyapı sorgulamada 70-68 arası gitgel yapıyor)
  12. P

Arkadaşlar Samsung G5 2k 1000 r monitör nasıl

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum bütçem maksimum bu monitöre yetiyor başka bir monitör önermeyin sadece PS5 için kullanacağım ve genellikle hikayeli oyun oynayacağım bu monitörü deneyim eden var mı kullanan var mı kronik bir sıkıntı var mı? Amazon.com.tr
Geri